Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itt kell élnie a nősténynek?

Itt kell élnie a nősténynek?

Figyelt kérdés
Van egy 9 éves tacskó-spicc keverék kutyám. A tesvérével él velünk. Az a kérdés, hogy lehet-e úgy pároztatni, hogy nem fogadunk be egy nőstény kutyust? Vagy csak ez az egy lehetőség van? Ha lehet írjatok sztorikat, ha esetleg van ezzel kapcsolatban. Köszönöm előre is!

2018. máj. 30. 10:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Gci😂😂😂😂 csak feltettem egy kérdést, mivel fogalmam sincs erről a témáról... Mi a fszért kell egyből flegmázni? Örülök hoogy ennyi ember ért hozzá. Az utolsónak meg. Miből gondolod hogy képtelen lennék felnevelni a kiskutyákat? Miből szűrted le hogy milyen az anyagi helyzetem? Igazán örülnék ha nem más mondaná meg hogy én hogy tudnám gondozni a kutyákat. Köszi.
2018. máj. 30. 12:19
 12/18 A kérdező kommentje:
És így már tudom, hogy nem lehet megcsinálni amit leírtam. Köszönöm, ennyire voltam kiváncsi. Nem kérek több választ.
2018. máj. 30. 12:22
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

"Gci", egyik szavaddal ütöd a másikat. 🤓

Ha fogalmad sincs a témáról, akkor képtelen lennél felnevelni egy almot gci.

Attól még hogy van pénzed Royal Caninra még simán meghalhatnak a kiskutyák.

2018. máj. 30. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy van pénzed almot nevelni nem tudsz. Nagyon nagy gyakorlat, odafigyelés, türelem, erős idegrendszer és állóképesség kell hozzá. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik ;)
2018. máj. 30. 12:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Istenem😂😂😂 minek kell mindenbe belekötni? Egy poén lett ez az oldal. Ahelyett, hogy egymásnak segítenénk, inkább szapuljuk egymást. Most is feltettem egy kérdést, kaptam rá választ(mondjuk igazán flegma és ócsároló válaszok voltak😉). Elfogadtam hogy nem lehet megvalósítani amit leírtam. Oké. Minek kell folytatni? Gondolom te milyen értelmes ember lehetsz ha nem vagy képes abbahagyni ezt az egészet.
2018. máj. 30. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Segített mindenki, de gondolom a többségünk járt már menhelyen, szedett ki kukából kiskutyát/kiscicát és látott már néhány halott állatkölyköt. Szóval LEHET, hogy ezért nem sikerült jót mosolyogni az egészen.
2018. máj. 30. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért kell ilyen stílusban válaszolni, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek sajnos már másból nem értenek. Majdnem minden napra jut egy olyan kérdező itt az oldalon, aki tudatlansága miatt akar szaporítani.

Én elhiszem, van aki annyira imádja a kutyáját, hogy szívesen sokszorosítaná, mert milyen jó lenne egy alomnyi kis fifike, és majd találunk neki jó gazdit. De nem, a legtöbb esetben nem találnak, mert tele van a világ összes menhelye, sintértelepe kis fifikékkel, akik senkinek nem kellenek, és vagy a rácsok mögött tengetik kis életüket annak a végéig, vagy altatás a sorsuk, mert nincs hova tenni őket. Mindig is lesznek besikerült almok, mert rengeteg ember nem felelősségteljes, ezért mindig lesznek cuki kis keverékek. Csak gazdája nem lesz mindnek. Ezért ha már valaki nem ivartalaníttat, legalább ne pároztasson szándékosan. Ha a leírt válaszok nem tetszenek, akkor csak menj be egy menhelyre, és nézz körül. Amit majd ott érzel, megérteti veled, miért ilyen stílusban válaszolnak sokan. Sőt, talán legközelebb már te is ilyen választ adsz valakinek, aki meggondolatlanul pároztatná a kutyáit.

2018. máj. 30. 14:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha normál stílusban írják, akkor is ugyanúgy megértem. Sőt már az első választól értettem. Ha meg olyan stílusban válaszolnak, amilyenben te, szabályosan örük neki, hogy vannak még normális emberek.
2018. máj. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!