Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Spánielek farkát milyen idős...

Spánielek farkát milyen idős korig lehet vágni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 15:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Minden kutyának ugyanannyi idős korig lehet vágni, a születés után nagyon pár napig. Ezt azért illene tudni, nem hiszem hogy sokáig tart utána nézni.
2010. jún. 15. 15:48
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Te örülnél ha levágnák a lábad?
2010. jún. 15. 15:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnátok azért vágják le a farkukat, mert állandóan csóválják, és nehogy megsérüljön nekik. Volt már spánielünk, neki is vágva volt a farka, és állandóan járt szinte az egész segge. Hosszú farokkal szana-szét törte volna.
2010. jún. 15. 15:54
 4/17 anonim válasza:
48%
tudtommal már csak orvosi okokból lehet a kutya farkát vagy fülét levágni/megcsonkítani!
2010. jún. 15. 15:58
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

És szted csak a spániel csóválja a farkát?

Nekem nem volt levágva, és lám nem lett semmi baja tőle!

2010. jún. 15. 15:59
 6/17 anonim ***** válasza:
33%
Megmondom őszintén csak arra tudok hivatkozni,amit mesélt az egyik párom, hogy mikor a dobinak a farkát vágták, fel sem ébredt...és nem altatták el..
2010. jún. 15. 16:04
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

Less rá az argentin dogokra! Nincs levágva a farkuk és mocsok nagyot tudnak vele csapni, mégse vágják nekik.

Csonkítani csak orvos által meghozott döntés után lehet, minden más állatkínzás.

Rengeteg kutyának van hosszú farka és szerintem nem ragasztják a lábukhoz és nem is vagdossák ész nélkül!

2010. jún. 15. 16:05
 8/17 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező.

Szerintem te nem vagy normális már bocsi. De egy kutyát nem lehet megcsonkítani orvos tudta nélkül. Egyébként meg sok kutyának van hosszú farka mégse vágják le neki..

2010. jún. 15. 16:09
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Épp azért mozgott az egész feneke, mert nem volt farka amit csóválhatott volna. Az ilyen kutyákat mindig megsajnálom. Nem értem az ilyen gazdikat.
2010. jún. 15. 16:20
 10/17 anonim válasza:
50%
imádom a spánieleket, de szerintem ne csonkitasd meg a kutyád. Nekem pl. egyáltalán nem tetszik, ha egy állatot megcsonkítanak, ez is egy divatmarhaság! Mi családunkban is volt spániel, nem volt levágva a farka, mégse törte el. minen kutya egyformán csóvál, tehát hülyeséget írtál, ráadásul a nagyobb testű kutyák,nagyobb erővel, mégse látok farok nélküli bernáthegyit pl.
2010. jún. 15. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!