Spánielek farkát milyen idős korig lehet vágni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 15:44
1/17 anonim 

válasza:

Minden kutyának ugyanannyi idős korig lehet vágni, a születés után nagyon pár napig. Ezt azért illene tudni, nem hiszem hogy sokáig tart utána nézni.
2/17 anonim 

válasza:

Te örülnél ha levágnák a lábad?
3/17 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnátok azért vágják le a farkukat, mert állandóan csóválják, és nehogy megsérüljön nekik. Volt már spánielünk, neki is vágva volt a farka, és állandóan járt szinte az egész segge. Hosszú farokkal szana-szét törte volna.
2010. jún. 15. 15:54
4/17 anonim válasza:
tudtommal már csak orvosi okokból lehet a kutya farkát vagy fülét levágni/megcsonkítani!
5/17 anonim 

válasza:

És szted csak a spániel csóválja a farkát?
Nekem nem volt levágva, és lám nem lett semmi baja tőle!
6/17 anonim 

válasza:

Megmondom őszintén csak arra tudok hivatkozni,amit mesélt az egyik párom, hogy mikor a dobinak a farkát vágták, fel sem ébredt...és nem altatták el..
7/17 anonim 

válasza:

Less rá az argentin dogokra! Nincs levágva a farkuk és mocsok nagyot tudnak vele csapni, mégse vágják nekik.
Csonkítani csak orvos által meghozott döntés után lehet, minden más állatkínzás.
Rengeteg kutyának van hosszú farka és szerintem nem ragasztják a lábukhoz és nem is vagdossák ész nélkül!
8/17 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező.
Szerintem te nem vagy normális már bocsi. De egy kutyát nem lehet megcsonkítani orvos tudta nélkül. Egyébként meg sok kutyának van hosszú farka mégse vágják le neki..
9/17 anonim 

válasza:

Épp azért mozgott az egész feneke, mert nem volt farka amit csóválhatott volna. Az ilyen kutyákat mindig megsajnálom. Nem értem az ilyen gazdikat.
10/17 anonim válasza:
imádom a spánieleket, de szerintem ne csonkitasd meg a kutyád. Nekem pl. egyáltalán nem tetszik, ha egy állatot megcsonkítanak, ez is egy divatmarhaság! Mi családunkban is volt spániel, nem volt levágva a farka, mégse törte el. minen kutya egyformán csóvál, tehát hülyeséget írtál, ráadásul a nagyobb testű kutyák,nagyobb erővel, mégse látok farok nélküli bernáthegyit pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!