Létezik, hogy tovább nő a kutyám 2 évesen?
Nemrég állapítottak meg nála mellékvese problémát. Pont akkor töltötte a kettőt. Azóta 2 hónap eltelt, szedi rá a gyógyszereket folyamatosan. Teljesen jól van, életvidám újra.
Azt veszem észre, hogy nő! Magasabb lett, a másik kutyám átbújik alatta már. Hosszabb is lett, és kilóra is nőtt.
Keverék, szóval nem tudtuk megsaccolni sem, hogy mekkora lesz.
Párom azt mondja, hogy mivel a mellékveséi rosszalkodnak, így megállhatott a fejlődésben, és most, hogy rendben van a szervezetében minden, így a hormonok helyreálltak, és nő tovább akkorára, amekkora lett volna.
Ilyen tényleg létezhet?
Magasságra legalább 5 centit, mert a kisebbik kutyám minden szó nélkül átbújik alatta. Eddig nem fért át, pici hiányzott az igaz.
A hámja szorítja, ami eddig teljesen jó volt rá.
Valamelyik nap volt az a nagy eső, meg hideg is. És szakadó esőben kellett lemenni sétálni, ráadtam a kiskabátját, mert kegyetlenül szakadt az eső, és jóval rövidebb lett a hátán, ami most télen még tökéletesen jó volt rá.
Ha csak őt nézem nem látom a növekedést, de így, hogy a másik kutyámhoz + a hámhoz + a ruhához nézve elég látványos.
Hám+ruha lehet kisebb azért is, mert hízhatott is, hogy jobban van.
Másik kutya nem mostanság lett nyíratva?
Igen hízott is. Akkor ennyi lenne a rejtély?
Ma vettem új hámot neki, mert a régi már totál szorította szegényt, este már virgonckodott vele :)
Nem nyírjuk őket, mert rövid a szőre mindkettőnek.
De ha a hízás a megoldás, akkor hogy lett magasabb? Mert a ruha és a hám rejtély talán megoldva, de egy még nincs számomra teljesen :)
ezért nem értem én sem, nem 1 visszamaradt kutyát/macskát láttam akik nem nőttek normál méretre.
Lehet valami erős hormontartalmú gyógyszertől nőtt?
Mindenesetre írd meg ha kiderül, lehet a doki tudni fogja az okot
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!