Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a kutyám már...

Mit tegyek, ha a kutyám már rászokott, hogy a pelenkára pisiljen, és mostanában mindig mellépisil? A rágásról is leszokott, de most megint megrág mindent amit meglét.3 hónapos szuka bolognese.

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 5hnapos yorkink wa,és wolt egy időszaka h rápisilt,aztán h nem...Mi amikor nem,leszídtuk,és egy-két hét múlwa wisszaszokott,de persze akkor meg NAGYON megdícsértük:)
2008. okt. 30. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért rág mindent mert jön a foga ha nem akarjátok hogy mindent megrágjon vegyetek neki rágokát minden állat kereskedésben található. a mellé pisilés arra nem tudok szerintem hasznos választ irni de szerintem ahogy nö azért bisil mellé. Mármint lehet hogy megszokott egy helyet és ott végzi el a dolgát és ö azt nem nézi hogy most nem oda pisil mert megszokott egy helyet.

Remélem segitettem.

2008. okt. 31. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:

ha csak kicsit pisil mellé,az lehet,h azért van,mert rááll a pelusra a két első lbábal.és pisil.de ugye az nem biztos,hogy a feneke is rajta van.ilyen nálunk is előfordult már,és láttam is.

a rágásról annyit,hogy mi vettünk rágócsontot,kiscipőt,100játék van nekik,mégis az íróasztalt meg a rattan fotelt rágták.amikor itthon voltam rájukszóltam,amikor egyedül vannak,nem tudok mit csinálni.

2008. okt. 31. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
eleinte a pelenka mellé pisilt, vagy abba a szobába, de most meg már a nappaliba is elvégzi néha a dolgát. A rágásról már leszoktattam, mert ha valamit elkezdett, akkor rögtön rákoppintottam egy kicsi az orrára, és az ágyába küldtem.
2008. nov. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!