Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki birja ezt a kutyám?

Ki birja ezt a kutyám?

Figyelt kérdés

Új életet kell kezdenem és külföldre költözöm.

Van egy 9 éves csivavám,akit imádunk,kissé túlzottan is talán.

Tényleg olyan mint egy családtag nálunk.

Egy rövid időre/pár hónap/ egy barátomnál lesz akit ismer már.

Egyelőre nem tudom magammal vinni.

Milyen hatással lehet ez rá?

Lehet komolyabb baja?

2018. máj. 24. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod nem egy balfék és szereti a kutyát, akkor szerintem semmi gond nem lesz :)

Gondolom a kis cuccai vele maradnak, mint saját fekhely, tálak, kaja, így csak a környezet fog változni, azt meg biztos gyorsan megszokja.

Téged is tuti fog hiányolni eleinte, de ha a barát foglalkozik vele rendesen, seperc alatt kiheveri és el is repül az idő amíg külön kell lennetek :)

Édes lesz a viszontlátás, úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj, menj nyugodtan és tedd amit kell, csak a barátnak írj le minden fontosat, mint az állatorvos száma, kaja neve, rigolyái a kutyának, meg persze a papírjai is jó a kutyával vannak. Ha hivatalosak akartok lenni, írhattok egy szerződést, hogy x ideig ő vigyáz a kutyára de te vagy a gazdája, bár gondolom eléggé megbízol benne ha rá mered bízni :)

2018. máj. 24. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos meg fogja viselni, az első pár hét, de komoly baja nem hiszem, hogy lenne. A saját cuccait mindenképpen vigyétek el az új helyre pl.ágy,játékok. Hagyjatok majd neki olyan ruhákat, amiket jól átjártbaz illatotok pl. egy pólót, amibe pár napig aludtok és nem mossátok ki. Amennyire lehet érdemes lenne megtartani a napirendjét pl. etetési idő, sétaidő. Lehet kapni kutyáknak való nyugtató hatású párologtatót,illetve nyugtató hatású vitaminkészítményeket.
2018. máj. 24. 21:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. máj. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!