Ki birja ezt a kutyám?
Új életet kell kezdenem és külföldre költözöm.
Van egy 9 éves csivavám,akit imádunk,kissé túlzottan is talán.
Tényleg olyan mint egy családtag nálunk.
Egy rövid időre/pár hónap/ egy barátomnál lesz akit ismer már.
Egyelőre nem tudom magammal vinni.
Milyen hatással lehet ez rá?
Lehet komolyabb baja?
Ha a barátod nem egy balfék és szereti a kutyát, akkor szerintem semmi gond nem lesz :)
Gondolom a kis cuccai vele maradnak, mint saját fekhely, tálak, kaja, így csak a környezet fog változni, azt meg biztos gyorsan megszokja.
Téged is tuti fog hiányolni eleinte, de ha a barát foglalkozik vele rendesen, seperc alatt kiheveri és el is repül az idő amíg külön kell lennetek :)
Édes lesz a viszontlátás, úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj, menj nyugodtan és tedd amit kell, csak a barátnak írj le minden fontosat, mint az állatorvos száma, kaja neve, rigolyái a kutyának, meg persze a papírjai is jó a kutyával vannak. Ha hivatalosak akartok lenni, írhattok egy szerződést, hogy x ideig ő vigyáz a kutyára de te vagy a gazdája, bár gondolom eléggé megbízol benne ha rá mered bízni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!