Mi lehet a vizslam szemevel?
Elore leszogezem, hogy megyunk orvoshoz, de szeretnek elore tajekozodni mert aggodom..
Ma reggel vettem eszre, hogy a jobb szeme be van dagadva, folyik belole a konny, es az also szemheja lejjebb van mint a masik szemenel..
Ez mi lehet nala? Tudtok barmilyen termeszetes dolgot amivel kenhetnem neki amig eljutunk az orvoshoz?
Borvizre, kamillateara gondoltam esetleg. Csak megvarnam olyan velemenyet ezzel, akinek van ebben tapasztalata(sajnos)
Szornyu egyebkent, szegenykemet annyira zavarja
A kamilla csak jobban szárítja! Ártana neki!
Gondolom holnap már meg tudod mutatni orvosnak, aki szakszerűen kezeli, talán egy receptes vénnyel megoldják. Holnapig kibírja, pláne ha alszik éjszaka.
Amúgy lehet belement valami, ami miatt begyulladt, vagy megcsípte egy rovar, azért gyulladt be.
De látatlanban találgatás, felesleges bármit írni, az orvos majd megvizsgálja és kezeli.
Ne neked álljon feljebb, ha nem vagy képes orvoshoz vinni, hanem INGYEN házi praktikát akarsz a szenvedő kutyádon!
Figyelj angyalom, ha az én kutyám szenved, megkeresem akár még éjszaka is a legközelebbi ügyeletet!
Nálam nincs kifogás, ellentétben veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!