Ha egy kutyafalkát kellene összeállítanod, melyikek fajtákaz választanád?
Ha egy hónapig egy orosz erdőben kellene túlélned, medvék, farkasok stb.ellen, úgy hogy vadásszanak is neked.
Nehezítésképpen kizárom a területvédő fajtákat (kuvasz, káj, kau stb...)
Még ha ez működne :D de maradjunk csak az elméletnél
Én akitát és cseh farkaskutyát választanék, bár én lennék az első akit megennének.
Szerintem nyílpuska, szamurájkard, hangtompítós pisztoly, gyorstüzelő, jelzőpisztoly, pattintós zsebkés/bicska + töltények.
Kutyáim már megvannak, simán ellennék egy apokalipszisben is velük: rotti-nj keverék, kuvasz-golden keverék, kau-nj keverék(remélem nem gond, végül is nem tiszta vérűek), fajtatiszta tibeti masztiff és két terrier: parson russel és német vadászterrier. A két terrier vadász munkavizsgás, a rotti keverékem bármit kiszagol (nyomkövetős kutya), a három őrkutya pedig éber alvó, mindig ott vannak körülöttem, mindenhova kísérnek, körbevesznek.
Én túlélném, na és Ti?
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!