Mennyi idősen lehet leghamarabb ivartalanítani szuka kutyust?
Figyelt kérdés
Az első tüzelèst semmikepp nem várnám meg, mivel van egy ivaros kan kutyánk is (őt nem opció ivartalanítani)2018. máj. 18. 14:54
1/10 anonim válasza:
Pedig a kant egyszerűbb és olcsóbb. Miért nem opció???
AMúgy meg az állatorvost megkérdezed, akihez amúgy is hordod a kölyköt.
2/10 anonim válasza:
Állatorvos függő, vmelyik 7 hónap előtt nem ivartalanít, de alapvetően 4-5 hónaposan is lehet már, de sztem hülyeség ilyen korán.
Kant miért nem opció ivartalanítani?
3/10 anonim válasza:
Én megvárnám elsőt, észre lehet venni bőven, állatorvosoddal beszélj mindenképp, segíteni fog.
4/10 anonim válasza:
Vannak, akik már pár hónaposan is megcsinálják, de a legtöbb állatorvos ezt ellenzi (mert veszélyesnek tartják, hogy felborítsák egy fejlődő szervezet hormonháztartását, ami érthető is).
5/10 A kérdező kommentje:
Mert öreg ès beteg, nem altatható már, meg nem mernè az orvos sem bolygatni a dolgokat .
2018. máj. 18. 15:42
6/10 A kérdező kommentje:
3, volt már szuka kutyánk, ès nem lehetett észrevenni amikor tüzelt, olyan szépen letisztogatta magát :)
2018. máj. 18. 15:43
7/10 anonim válasza:
Szia!
Az en kutyusom 7 honaposan lett ivartalanítva, semmi komplikáció nem volt. Az első nap rossz volt neki is, nekem is, de másnap már energikus volt, mint mindig. Hosszú távon se volt probléma.
8/10 anonim válasza:
6 hónapos kortól már lehet, de megvárhatod a 7-8-9 hónapos kort is. Valamelyik szuka korábban tüzel, de szerintem egy 7 hónapos kor ideális lehet.
9/10 anonim válasza:
Ismertem egy vizsla szukát akit állítólag 2 HETESEN! ivartalanítottak az egész alommal együtt, 8 hetesen már gyógyultan adták tovább őket ivartalanítva.
Ugyanakkor én ezt nem támogatom! Első tüzelés előtt, 7-8 hónaposan csinálnám meg a műtétet.
10/10 anonim válasza:
7 hónaposan lett a szukám anno első tüzelés előtt ivartalanítva, 7 hónapos kortól vállalta az orvos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!