Jó választás lenne ez a kutyus?! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Husky-Labrador retriever kutyus jó választás lehet egy 18hónapos gyerek mellé?Labrador tuladjonságait ismerem,de a Huskyét nem.2010. jún. 14. 20:27
2/12 Akiteki 

válasza:

Két különböző jellemű kutya. Nem tudni, melyik szülőjére fog hasonlítani, mint ahogy egyetlen keveréknél sem.
Egyébként mindkettő gyerekbarát, azzal nem lesz gond, csak más problémák merülhetnek fel.
3/12 A kérdező kommentje:
Milyen más probléma?Második válaszolotól kérdezném!
2010. jún. 14. 20:34
4/12 anonim 

válasza:

5/12 Akiteki 

válasza:

Mondjuk ha a husky természetét örökölte, akkor elinduhat cavarogni, ha unatkozik.
Mivel nem tudni, kire hasonlít inkább, atombiztos kerítés kell hozzá.
6/12 anonim 

válasza:

észre vetted, hogy egy kutya van a képen?
7/12 anonim 

válasza:

20:41-es .Én is kihoznám, amint lehet, csak ne lenne 5 kutyám. Hátha valaki beleszeret rajtunk kívül is és hazaviszi. Köszi, hogy Te is reklámozod.
8/12 anonim válasza:
Én nem vinnék gyerek mellé huskyt.
Nem igazán tűrik a nyüstölést,vagy ha valaki meghúzza a füleit....
De ez csak az én személyes véleményem.
9/12 anonim 

válasza:

Miután meghalt a németjuhászunk befogadtuk ezt a kis kóbort, Majd kiderült hogy husky labrador keverék.És imádom!!! Hatéves voltam és most 12 vagyok és olyan barátra leltem benne akit sose felejtek el.Szerintem nagyon jó választás lenne ,viszont ha inkább huskys akkor arra kell figyelni, hogy mindig rendesen tudjon mozogni, ne unatkozzon.
10/12 anonim 

válasza:

Nem, a husky fele nem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!