Melyik a világ legdrágább kutyája?
Én a kínai kopasz kutyára tippelnék. Talán azért mert az a fajta a legkülönlegesebb/legmeghökkentőbb és biztos sokan csak azért veszik, hogy megnézzék őket az utcán ezért a tenyésztők drágán adják. :D Más indokot nem tudok... De ez csak egy tipp volt. Egyébként mért érdekel? Ennyi pénzed van?
Ha rosszul értelmeztem a kérdést akkor még egy válasz: SZÁMOMRA az én kutyám a világ legdrágább kutyája mert jó sok számból az az összeg amiért odaadnám :)
nekem is a kínai meztelenkutya ugrott be, de fogalmam sincs..
nekem a legdrágább a pici mopszom, imádom:)
Egyébként nincs olyan, hogy melyik fajta.
Mindegyikben vannak olcsóbb meg drágább. Akármilyen fajtában többe kerül egy többszörös világgyőztes, hiperszuper vérvonalú szülők kölyke, mint a szomszéd utcában véletlenül összeragadt két azonos fajtájú kutya.
Ha meg mondjuk Ausztráliából hozod, akkor a szállítási költség is min 1500 euro.
ja, az is egy baromság volt.
Mivel itthon nem tenyésztik, valaki beszerzett kettőt, és kitalálta, hogy ennyiért adja. A töredékéért be lehet szerezni sokkal jobb minőségűt pl. Finnországból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!