Pár hetes kölyöknek milyen táp javallott?
Olyan, amit pl fressnapfban is meg lehet venni, nem kell rendelni.
A menhelyen azt mondták, eszik már szarazat és konzervet is, de ha az anyja épp nem hajtja el, szopizik is.
Milyen árkategóriában? Mert rálehet vágni egyből, hogy Orijen(bár azt a fresi szerintem nem forgalmazza), csak kérdés, hogy tudnád-e fizetni a későbbiekben. :D
Fresis saját márkásból a Real Nature jó, de a Select Gold nem(és biztos, hogy erre próbálnak majd rábeszélni, ne hagyd). Ezen kívül ők csak a gagyigak(Darling, Chappie) árulják, meg a túlárazottakat(Royal Canin, Hills). Ha van lehetőséged, akkor menj el egy Alphazooba, ott nagyobb a kínálat, ott van például N&D táp is, ami nagyon jó. Ha mindenképp fresi akkor Real Nature.
Közben már megjártam a boltot, remélem nagy bajt nem csináltam.
Vettem egy real nature száraz tápot, ez van rá irva: wilderness pure country huhn mit fish junior. 70% csirke és hal, 30% gyümölcs, zöldség.
És vettem két kicsi konzervet is, az is real nature. Az egyik vad és pulyka teljes kiorlesu tesztaval, a másik borjú csirke kacsa burgonya. Junior mind2.
Konzervet miért nem lehet adni neki?
Megpróbálok kérni a jelenlegi eledelből a menhelyen, h fokozatosan tudjam át vezetni.
Jó, akkor összegzem a ma tanultakat:
Real nature száraz táp vizezve mehet lehetőleg 'cseppivel' (vagy a menhelyen táppal) keverve. 2 hét a teljes át állás.
Konzervet csak keveset ( később se? Évekkel ezelőtt volt kutyám - tizensok év- és azóta annyi minden változott a helyes tartásban, h napok óta csak kapkodom jobbra balra a fejem)
A real nature táp hosszú távon is jó?
Vizezni mennyi ideig kell a szarazat?
(+1 lehet nagyon hülye kérdés, de amúgy tengerimalacok vannak otthon és ők nem itták a finom klóros illatú panel csapvizet, mentes vizet veszek boltban nekik... Szóval a kutyának is lehet mentes víz, vagy a csapvizzel próbálkozzam?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!