Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történhetett a yorkimmal?

Mi történhetett a yorkimmal?

Figyelt kérdés
Az előbb levittem az 1éves yorkimat az udvarba,hogy játszhasson egy másik kutyussal.Rohangált jókedvűen körbe-körbe,aztán hirtelen elerőtlenedett,alig bírta megtartani magát,furcsán álltak a hátsó lábai,mozgáskordinációs problémái voltak.Gyorsan adtam neki egy kis vízet,és felhoztam.Mitől lehetett ez?Árnyékos helyen voltunk,fújt a szél is,és evett ma már mielőtt levittem.
2010. jún. 14. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Figyeld őt és ha valami furcsát látsz irány a doki.
2010. jún. 14. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet túlságosan kimerült, vagy vérnyomás. bár ez hülyén hangzik lehet kutyáknál nincs xD vagy nem lehet belőle nagy baj. na mindenesetre ha mostmár jólvan akkor oké, ha nem akkor állatorvos.
2010. jún. 15. 00:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem mondasz hülyeséget,mert asszem van vércukorszint is például ami leeshet meg ilyenek,de akkor ha nem eszik,és előtte evett.Lehet hogy szédült,de kissé fura volt,meg is ijedtem.
2010. jún. 15. 04:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Láza volt e?

Ugyan úgy a hónaljánál kell megmérni

38-39C körüli a normális

Lehet érrendszeri probléma

ha bármilyen ilyen van irány a doki:S

sok gond adódhat még ebből

2010. jún. 15. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!