Mi történhetett a yorkimmal?
Figyelt kérdés
Az előbb levittem az 1éves yorkimat az udvarba,hogy játszhasson egy másik kutyussal.Rohangált jókedvűen körbe-körbe,aztán hirtelen elerőtlenedett,alig bírta megtartani magát,furcsán álltak a hátsó lábai,mozgáskordinációs problémái voltak.Gyorsan adtam neki egy kis vízet,és felhoztam.Mitől lehetett ez?Árnyékos helyen voltunk,fújt a szél is,és evett ma már mielőtt levittem.2010. jún. 14. 17:42
1/4 anonim 

válasza:

Figyeld őt és ha valami furcsát látsz irány a doki.
2/4 anonim 

válasza:

lehet túlságosan kimerült, vagy vérnyomás. bár ez hülyén hangzik lehet kutyáknál nincs xD vagy nem lehet belőle nagy baj. na mindenesetre ha mostmár jólvan akkor oké, ha nem akkor állatorvos.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem mondasz hülyeséget,mert asszem van vércukorszint is például ami leeshet meg ilyenek,de akkor ha nem eszik,és előtte evett.Lehet hogy szédült,de kissé fura volt,meg is ijedtem.
2010. jún. 15. 04:41
4/4 anonim 

válasza:

Láza volt e?
Ugyan úgy a hónaljánál kell megmérni
38-39C körüli a normális
Lehet érrendszeri probléma
ha bármilyen ilyen van irány a doki:S
sok gond adódhat még ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!