Akiknek epilepsziás kutyájuk van, mesélnének a dolgról?
Hogy kezdődött, mennyi idősen, mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Sajnos ma volt egy kisebb roham-szerűsége a 8 éves keverékünknek, felhívtuk a dokinkat telefonon, elmondtuk neki a dolog lefolyását, illetve hogy mit gondol, mit tegyünk, és ő epilepsziára gyanakodik. Azt mondta nem kell túlreagálni, sok kutyánál csak nagyon ritkán, fél/1 évente jön elő, szóval addig gyógyszerezni sem szeretné ameddig nem muszáj, de mindenképp figyeljük, és ha előjönnek még a rángások a mai nap folyamán, mindenképp vigyük be a rendelőbe.
Persze nekem hiába mondta az orvos, sikerült túlreagálnom még így is a témát, szóval most minden érdekelne ezzel kapcsolatban. Szeretnék felkészült lenni, ne álljak lecövekelve a kutya mellett, ha megvan a baj...
Köszönöm a válaszokat.
Nálunk rángások voltak a lábaiban. Nem tudott megállni rajtuk, először fenékre ült, aztán orrabukott, közben meg olyan fejjel nézett rám mint aki azt mondja "Jól vagyok, semmi bajom, csak épp nem értem miért nem működnek velem együtt a lábaim." Kint volt az udvaron, szeret napozni, így meglehet, hogy belőle is a meleg hozta elő.
Mikor mindezt észrevettem behívtam, megtapogattam. Az egész nem tartott két percig sem, picit még remegett a végén, de végig magánál volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!