Kutyával hol nyaraltok?
akárhol lehet apartmant bérelni, ahol nagy kert van, árban nem is olyan húzós.
Mi az hogy az úszást tanulja? :D én sose tanítottam úszni a kiskutyámat és simán a Dunába bemegy (magától)...
Az úszást azért tanulja, mivel eddig utálta a vizet (a pocsoját is kikerüli az utcán), kényszeríteni nem akartam, de most akadt egy kutya, akit nagyon megkedvelt és utána hajlandó vízbe menni. Viszont, mikor a hasát eléri a víz, bepánikol (egyelőre), nem hiszi el hogy biztonságban van. Nem akarom erőltetni. Napról-napra bátrabb, játszva megpróbáljuk megoldani, hogy rájöjjön, mi a jó neki a vízben.
Konkrét helyeteket, ha esetlek tudnátok írni, hová érdemes menni, esetleg tapasztalatok miatt ajánlanátok is...
Mi egy kempingszerű helyre járunk (nem az, de sátorban alszunk) és ott nem is szoktuk megkötni egész idő alatt. Jövünk-megyünk a "táborban" - faluban és ott kocog végig körülöttünk (még a sátortartó madzagokat sem szokta lepisilni...).
De keress rá a Google-ban a kutyás üdülésekre, most már elég sok van itthon is.
hát, ilyet én még nem találtam, pedig sokat kerestem. Olyat lehet csinálni, hogy valahol találsz kutyabarát szállást, utána autóval mentek odébb. Egy esetleg, de itt nem tudod bezárni a kutyát, max a házba:
Amúgy mi most Ausztriába megyünk nyaralni, és ott a kirándulások közben fogunk tavakat, folyókat érinteni, ahol közösen fürödhetünk majd.
mi ide szoktunk járni, ezekre a helyekre beengedik a kutyákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!