Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden kutya fél a vihartól?

Minden kutya fél a vihartól?

Figyelt kérdés
Ha nagyon nagy vihar van, menydörgés stb. akkor a kutyáim nagyon félnek. Kinyitom a garázst, betusnak menni, de jönnének be a házba. Volt hogy jöttem haza, és nyitottam a kaput, és elakartak futni az esőbe. Úgy kellett őket vissza hívni. De, ha ott vagyok velük megnyugodnak. Miért? Egy kutya nem érti, hogy ez "csak" vihar? Azt hiszi valami baj lesz?
2010. jún. 14. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem fél minden kutya. Az enyémek nem félnek. Nevelés+amit örökölt.
2010. jún. 14. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem minden kutya fél.Az enyém sem.
2010. jún. 14. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem fél minden kutya...

Eddig nekem 4 kutyám volt/van (ebből az első a fateromé volt és Ő direkt szerett esőben/viharban sétálni) és egyik sem fél a az időjárástól (bár természetesen ha akkora dörrenés van, hogy még én is összerezzenek, akkor Ő is arrébb megy), + ismerek még sok másik kutyát is és többségében azok sem félnek. De van olyan kutya is amelyik a széltől fél (fent a lakásban, az utcán nem) és ismerek olyn kutyust is aki folyton az eget bámulja és retteg a repülőgépektől (ha meglátja a "kondenzcsíkot" hazarohan).

2010. jún. 14. 12:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek nem félnek a dörgéstől, de a tűzijátéktól és a petárdától igen. :O
2010. jún. 14. 12:40
 5/10 Akiteki ***** válasza:
100%

Nálunk épp dörög, villámlik és ömlik az eső.

A kutyáim meg kinn állnak és élvezik a vizet.

2010. jún. 14. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem azért félnek,mert azt hiszik,hogy baj leszxD hanem azért,mert 10x jobban hallanak mint mi...gondolj bele,te is nagyon meg ijednél...
2010. jún. 14. 13:47
 7/10 A kérdező kommentje:
aha
2010. jún. 14. 13:59
 8/10 anonim ***** válasza:
az enyémek mindig megkergetik a villámot :))
2010. jún. 14. 21:44
 9/10 Akiteki ***** válasza:

Remélem nem érik utol. :))

Az enyémek csak bámulják. Biztos azt hiszik, fényképeznek:))

2010. jún. 14. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekünk volt egy NJunk ő mindig is félt a vihartól. (ajtókaparás sírás rívás, és lement a pincébe :)

A mostani vizsim 1év 3hós őt nem zavarja egyáltalán, ha csillapodik a dolgok kimegy futni az esőbe :D

2010. júl. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!