Megtudnatok mondani, hogy ez milyen kutyafajta?
Figyelt kérdés
Pomeraniai torpespitznek lett veve (ugyis nezett ki kolyok kutyanak) de latszik,hogy keverek.2018. máj. 8. 14:55
11/19 anonim válasza:
Nagyon szép kutya, de tényleg nem tiszta pomerániai. Lehet benne ettől eltekintve. Német spiztre is hajaz, a spitzes típus megvan benne. Ha fajtatiszta kutyát szeretnél ezért kell tenyésztőtől venni, hiszen akkor nem csak onnan tudod milyen fajta(jellegű), hogy "úgy néz ki", hanem törzskönyv bizonyítja.
12/19 A kérdező kommentje:
Koszonom 11-es a normalis valaszert. Igazandibol engem nem erdekel,hogy nem fajta tiszta, mert imadom. Csak azert erdekelne pontosan,hogy mivel van keverve,hogy jobban megertsem a fajtajat a tanitashoz, viselkedesehez...stb.
2018. máj. 8. 15:13
13/19 anonim válasza:
100%-os biztonsággal csak genetikai teszt mondja meg, hogy miből áll össze a kutyus. Mivel fajtán belül is lehetnek nagyon eltérő személyiségű kutyák, ezért szerintem nem feltétlenül mérvadó a dolog. Azt figyeld, hogy ő hogy reagál dolgokra, mennyire makacs, érzékeny. Tudni fogod, hogy milyen nevelést igényel. :)
14/19 anonim válasza:
Spicc jellegű keverék. Többet nem nagyon fogsz kihámozni, de nem is kifejezetten szükséges a neveléshez. Az alapok minden kutyánál ugyanazok.
15/19 anonim válasza:
Támogassuk a szaporítókat posztot láthattuk
16/19 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy 86% spitz és 14% yorki (és még igazam is lenne) az nem számítana semmit :)
Egyedfüggő, két azonos kutya, sőt, testvérek között is vannak különbségek. Valamelyikhez kemény kéz kell, valamelyik egy szidó pillantásból is ért, valamelyik hamar tanul, valamelyik babalépésekben.
17/19 A kérdező kommentje:
Oke en ertem ezeket csak pl pomerania torpespitzrol es a nemet spitzrol is irjak, hogy konnyen tanithatoak es okosak. De az enyem borzasztoan hiperaktiv. Talan suliba kellene vinnem? Vagy az ivartalanitas segitene? Peldaul a nevere nem hallgat pedig mar 6 honapja ugy hivom 😑 de ha megzorgetem a tapos zacskot mar rohan.
2018. máj. 8. 16:23
18/19 anonim válasza:
A kutyasuli mindenképp jó ötlet, lassan majd kamaszodni is fog, szóval jó lenne megerősíteni az alapokat. A kölykökkel néha nehéz, általában kicsit lenyugszanak később, bár nem törvényszerű. Az ivartalanítás is jó ötlet, de nem váltja ki a következetes nevelést.
19/19 anonim válasza:
Ctrl+Alt+lefele nyíl, és megfordul a kép. rögtön a jó irányba :))
Amúgy nagyon édes kutyi, olyan kis rókás feje van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!