Allergiás és a lábujjai között nagy vörös duzzanatok vannak. A doki nem adott rá semmit. Nem olyan válaszokra van szükségem, hogy váltsak orvost stb. Egyszerűen csak szeretném megtudni, hogy jót teszek-e vele,ha befújom vagy inkább ártok? Sok jót olvastam már erről a termékről, a családban használjuk is sérülésekre stb. Nekünk hatásos. De a kutyának is az lesz? Előre is köszönöm, ha valaki értelemesen válaszol kötekedés helyett.
Szia! Szerintem nyugodtan fújhatsz rá. Aloe vera van benne és sok más természetes anyag, ha nem használ ártani biztosan nem ártasz vele. A mi kutyánknak én rendszerint a fülét szoktam ezzel tisztítani, sajnos gyakran begyullad (fajta betegség-golden retriever), de azóta hogy használjuk kevesebbszer fordul elő.
Gyógyulást a kutyusodnak!
2010. jún. 14. 10:58
2/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, valószínűleg lesz tőle semmi baja.
Én télen kézkrémmel kenegettem a kutyám tappancsait, hogy ne marja szét a sózott hólé, és semmi probléma nem volt vele.
2010. jún. 14. 10:58
3/12 anonim válasza:
Nem árthatsz vele, az biztos, és én simán ráfújnám az is biztos, aztán ha nem segít, akkor próbálkoznék valami mással. Nem tudom, hogy allergiára is lehet-e allergiás, de szerintem arra nem. Esetleg megpróbálhatsz köröm virág főzetet csinálni, és azzal mosogatni, az is jót tehet, ha nem allergiás rá. Az a baj mindig a gyógynövénynél, hogy aki allergiás rá, annak többet árt, mint használ. De a first-öt nyugodtan próbáld meg. Mire allergiás?
2010. jún. 14. 10:59
4/12 anonim válasza:
allergiára is lehet-e allergiás :)))) helyett azt akartam, hogy aloe verára is lehet-e :)
2010. jún. 14. 11:00
5/12 anonim válasza:
szerintem ezt tőle kellene megkérdezned..
2010. jún. 14. 11:07
6/12 anonim válasza:
nehogy megpróbáld! inkább öld meg a kutyát! ugyis hamarosan elüti egy auto
2010. jún. 14. 11:07
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsónak üzenem, hogy őszinte részvétem! Rossz lehet neked, hogy ilyen ingerszegény környezetben élsz, hogy itt éled ki magad a nevetséges válaszaiddal:) jobbulást:)
Azt még nem tudni, hogy mire allergiás, folynak a vizsgálatok.
2010. jún. 14. 11:14
8/12 anonim válasza:
Utolsó! Kegyetlen állatkínzó vagy! Nem ide valósi vagy, takarodj!
Kedves kérdező! Nyugodtan fújd a kutyád lábára aloe first-öt! A 3 kutyámnak szoktam adni aloe vera gélt, amitől egészségesebbek és szebbek. :)
Jobbulást kutyádnak!
2010. jún. 14. 11:17
9/12 anonim válasza:
Ez tényleg allergiás reakció. Általában ételallergiából ered. Gondold át, mit adtál neki amit nem szoktál az elmúlt időszakban, illetve akár tápot is válthatsz. Nyugodtan fújhatsz rá aloe first-öt, ártani biztos nem árt, de sajnos ez csak átmeneti tüneti kezelés, az okát kellene kideríteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!