Ki haraptak a kutya oldalából egy tojás méret bőrt. Összevarrták és adtak infúziót. Húszezer forintot kértek. Ez Mennyire reális Szerintetek?
Figyelt kérdés
Vissza kell vinni a kutyát újabb infúziókra, és antibiotikumra, bár eszik iszik. Benne hagyták a tűt amibe kapja majd az ujabb infulziot. De én arra gondoltam hogy át viszem másik állatorvoshoz ahová Amúgy is szoktam járni, ez, hogy benne van a branül nem gáz, ha igy viszem át?2018. máj. 6. 16:33
11/11 anonim válasza:
Átviheted nyugodtan a sajat dokidhoz, folytatni fogja a kezelést. De azt tudbod kell,hogy egyaltalán nem kért sokat. Eselyes volt, hogy szombaton nekünknis ügyeletre kell mennünk és a legolcsóbb helyen is 16ezer Ft-ról indult az ügyeleti ellatás. Es ez csak az ügyeleti különdíj. A kezelést, ill a sima rendelési költseget (6ezer)ugyan úgy ki kellett volna fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!