Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véres válladék jön a kutyám...

Véres válladék jön a kutyám orrából, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Eddig is volt egy kis orr folyása de az víztiszta volt de ma reggel párom mondta hogy kicsit furcsa volt most pedig en is látom.

Lehet valamit felszippantott?

Hétfőn tudom csak elvinni az orvoshoz. Kedve étvágya jó.

Kicsit aggodok és meg soha nem vártam igy a hétfőt.

2018. máj. 5. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne várd meg a hétfőt!!! Azonnal orvos. Vérzik a kutyás orra!! Egyáltalán nem normális dolog ha vérzik. Komoly baja is lehet
2018. máj. 5. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tiszta ver jön az orrabol, fogalmazhattam volna úgy is hogy az orrváladék nem átlátszó hanem enyhén rózsaszínű de semmiképp nem piros.

Ma elég meleg volt és nagyon kifutotta magát egy másik kutyával, haza jönni is “alig bírt”. Az orra séta közben szinte mindig a földön van, (szimatol)és amikor a parkban as magának egy gödröt a fellazult földet/ homokot az orrával turja ki ezért gondoltam arra is hogy valami be kerülhetett oda. Figyelni fogom és ha romlik az állapota akkor elviszem az ügyeletre ami tőlünk a világ végén van vagy épp mi vagyunk a világ végén.

2018. máj. 5. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy felsértette neki valami? Nem tüsszög, vagy nem mutat más tünetet? Akár toklász is mehetett az orrába, de ilyenkor prüszkölni szokott a legtöbb kutya, hiszen nagyon kellemetlen.
2018. máj. 5. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Néha tüsszög csak. Próbáltam benézni az orrlyukba de nem látok semmit az orvosnak biztosan van erre valami eszköze.

Kb 2 hete egy sunyi kiskutya megkapta az orrát de csak megharcolta az már be is gyógyult.

2018. máj. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!