Eddig szobatiszta volt a kutyám, mi történhetett?
"Decemberben költözünk panelból kertesházba."
A panelból hogy megy ki a kertbe és hogy van nyitva az ajtó egésznap? Össze-vissza hazudozol."
"Szerintem azt akarta írni, hogy decemberben költöztek panelból kertes házba. Csak nem megy neki a fogalmazás, és a helyesírás. Lásd "állszent"."
Emberek, nocomment. Ti nem tudtok értelmezni, hagyjátok már a kérdezőt. :"D
Fú nem olvastam végig a kommenteket, de van bajod rendesen. Több dolgot is hozzátennék: teljesen igaza van azoknak akik ellenzik a verést. Papámék ostorral fenyítették a kutyát és ők is adtak néha neki egy "sallert" ahogy te fogalmaznál. Tudod mi lett belőle? Azóta is retteg a férfiaktól. Azóta már nálunk van de ez maradandó nyom lett benne.
A másik. Van egy baromi domináns kutyám, rengeteg meló volt kikezelni belőle fiatalon azt hogy minden más kutya fölé helyezze magát (csak kutyákkal ilyen) és a mai napig tudom róla, hogyha találkozik egy szintén domináns kutyával, gond lehet. Sőt, kaptak is már össze. Tudod mit csináltam? Hát nem vertem el. A nyakán a bőrnél fogva emeltem le a másik kutyáról és egyáltalán nem bántottam csak erélyesen rászóltam, mégis értett a szóból. Hidd el hogy a veréssel csak negatívumot hozol magaddal, kutyát nem így kell nevelni. A kutyának pozitív megerősítés kell, főleg egy ilyen verekedéshez képest "pitiáner" dolognál mint a szobatisztaság. Nálunk is volt baleset amikor kölyök volt, nem is jeleztük felé amikor megtaláltuk a végterméket, feltakarítottuk, fertőtlenítettük és szagtalanítottuk és sűrűbben vittük ki. Kint amikor sikerült a dolog ezerrel megdicsértük és körbeugráltuk. Nem hazudok ha azt mondom hogy 1-2 hét alatt szobatiszta lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!