Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassam 7 hós amstaff...

Hogy szoktassam 7 hós amstaff kutyámat a szájkosárhoz?

Figyelt kérdés
textil légáteresztős. Nem tetszik neki. Picit felteszem be se csatolom egyből venné le. Kutya suliba kellene és hogy tudjunk buszon utazni meg villamoson. Azt mondták minél tovább legyen rajta : )
2010. jún. 13. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, tetszenek az amstaffok :)

Honnan szerezted, mennyiért?

képet nem tudnál linkelni róla? :)))

2010. jún. 13. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan fajta, hogy tudsz rajta keresztül jutalmat adni? Mert akkor egyszerű. Egyébként indokolt rá a szájkosár, vagy csak az utazás miatt kötelező, azért kell? Mert ha az utóbbi, akkor tegyél rá egy haltit, azt simán elhiszik az bkv-sok és eggyel könnyebben megszokja.
2010. jún. 14. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen szájkosaram van, tépőzárral állítható. Eleinte az én kutyám is idegenkedett tőle (mint szerintem minden kutyu). Úgy csináltam, hogy lementem vele a metróhoz (nem szálltunk fel rá, hisz az is egy sokk volt neki először) és ott raktam rá 1-1 percre. Ezt megcsináltam párszor, utána már mentünk is egy megállót a metróval. Pár alkalom után megszokta. Ne rakd neki szorosra, hogy közben tudj neki jutalomfalatot adogatni. Az is eltereli a figyelmét. Mostmár tudja, hogy ha metrózunk, addig szájkosár van rajta, közben sok jutifali!

Sok sikert a szájkosárhoz és a kutyasulihoz!

2010. jún. 14. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:

virslivel etettem közben meg felvagottal... az bezzeg tetszik neki ahogy becsuszik mar probalna leszedni :(

Jó nehéz a dolog.

Makacs egy kis dög !

2010. jún. 14. 22:38
 5/5 A kérdező kommentje:
120 ezer ft ért vettem a kutyát törzskönyves szülők gyermeke :) Szűrt garanciás és adásvételi szerződésem is van a tenyésztővel aki időnként ellenőrzi hogy van milyen körülmények között él.
2010. jún. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!