Miért nem velem alszik a kutyám?
A feleségemnek és nekem egy-egy kutyánk van. Mindketten "egygazdásak". Természetesen nagyon szeretjük egymás kutyáját is, de mindkettőnknek megvan a saját kedvence.
Nem franciaágyunk van, hanem két különálló egyszemélyes. Este lefekvéskor mindkét kutya az asszonnyal alszik. Ha odahívom magam mellé a saját kutyámat, megvárja, hogy elaludjak és titokban átsunnyog a feleségem mellé :)
Próbáltuk már, hogy ágyat cserélünk, nem történt semmi, így is a feleségemhez bújt mindkettő.
Nem tudunk rájönni, hogy miért.
Nem bánom, hogy így van, nem vagyok féltékeny, csak kíváncsi lennék, hátha valaki meg tudja magyarázni ezt a jelenséget.
Ha számít valamit a kutyák neme, az én kutyám szuka, a feleségemé kan. Ivartalanított kutyákról van szó.
Hát ez nagyon aranyos húzás tőle.
Szerintem a közös alvást egy nagy közös ággyal meg tudjátok oldani (franciaágy).
Nálunk volt egy olyan eset, hogy itt volt egy teljes hetet nálunk az egyik barátnőm. Ő külön aludt tőlünk. A mi kutyáink amúgy mindig velünk alszanak az ágyon. Na amikor egy hetet itt volt barátnőm mindkettő vele aludt :D az istenért sem tudtuk kiimátkozni tőle párommal a kutyákat :D szerencsére ő is nagyon kutya párti, így beengedte még a takaró alá is. Számomra is furcsa volt a helyzet, és mai napig nem tudom megmagyarázni miért aludtak vele :D
Valoszinuleg nagyon mozgolodsz jobban elfoglalod az agyat.
Sok oka lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!