Ilyen fülledt melegbe már le lehet a kutyát spriccelni vízzel?
Melege van? Liheg?
Nyáron mit fox csinálni????
Igen melege van, és liheg.
Nyáron, amikor nagyon meleg van mindig spriccelve volt eddig.
(Mindig van itthon valaki)
Mi a gond? Melegben spriccelitek. Most meleg van? Szerintem igen. Ha szerinted is, akkor spricceld.
Nagyon sok kutya már hűsöl az udvaron a medencéjében, vagy éppen most is úszik valahol.
Persze
Mi vizes törölközőt is szoktunk rá teríteni sétálás után.
Szerintem sokat nem ér a spriccelés. ha a szőre lesz csak éppen nedves, az nem sokat segít. A kutya a nyelvén, talppárnáin keresztül hűti magát. Meg a hasánál, ahol vékony a bőre.
Egy nedves ruha a földre és lehet, szívesen ráfekszik. Hűvös kövön heverészés is segít a hűtésben. Lehet már kapni hűtő párnát különböző méretben. Van, akinek szívesen használja a kutyája, van, akinek nem megy rá.
Egyébként , ha liheg a kutya, még nem azt jelenti, totál kivan a melegtől. Csupán így hűti magát. Az ember kevesebb ruhát vesz fel, a kutya liheg, ha melege van.
Köszi mindenkinek!
Utolsó te meg nagyon gáz vagy...panelba lakom igen, és van 2 kisebb testű kutyám, és képzeld boldogok. 3 óránként sétálnak, és tök jól érzik magukat!
Tudod mennyi kutya lakik panelban?
Tudod mennyi? Millió.. és igenis teljes, és normális életet élnek, ahogy az emberek is. Szóval ennyit rólad... foglalkozz már mással, ha nem tudsz normálisan válaszolni... véleményedet nem kérdeztem... remélem nincs kutyád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!