Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Külföldre utazásnál autóban...

Külföldre utazásnál autóban kutya lábnál?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 12:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-esnek annyiból igaza van, hogy rendszeresen járunk Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország területén a kutyával, soha rájuk se néztek. Egyszer nézett be határőr a spanyol-francia határon a kocsiba, akkor a kutyák a hátsó ülésen aludtak biztonsági övvel, az teljesen rendben volt neki. Ez 13 év autózás tapasztalata. Ennyi idő alatt egyszer nézett be rendőr a kocsinkba.
2018. máj. 4. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, ezt nem is a határőr figyeli, hanem rendőr.
2018. máj. 5. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy a kutya megfulladjon, hőgutát kapjon, akkor tedd a lábadhoz.
2018. máj. 7. 08:45
 14/14 jani273 ***** válasza:

Torveny szerint kutyat csak ketrecben vagy a biztonsagi ov csatlakozojahoz kikotve a hatso ulesen lehet szallitani.Megpedig azert hogy nehogy veletlenul is elvonja a sofor figyelmet a vezetestol. Az hogy elveszik utkozben vagy megbuntetnek mas dolog, fugg a rendor kedvetol. A multkor hallottam hogy 14 kutyat vettek el nemetorszagban egy szallitotol mert a ketrecek nem megfelelo meretuek voltak a kutyaknak. Lehet hogy masik rendor elengedte volna de ez eppen osszeveszett a felesegevel vagy marha rossz kedve volt vagy fajt a feje es megcsinalta a torvenyt hasznalva.

Szoval viszitek sajat felelossegre es vagy sikerul vagy nem. Ha elveszik akkor sok penzbe fog kerulni kivaltani, mert mindent oda szamolnak meg a buntetest is, a kennel koltseg, az elszallitas, az orvosi vizsgalat, az ott tartasa. Szoval rendor fuggo.

2018. máj. 7. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!