Honnan érdemes BARF etetéssel kapcsolatban tájékozódni?
Pl facebook csoportok, blogok, könyvek.
Még kezdő vagyok és szeretném a lehető legjobban csinálni.
Én is csoportokból informálódtam, szerintem kb minden BARF csoportban benne vagyok. Kicsit eltérő eszméleltű az összes, de egy idő után szerintem ki tudod szelektálni, hogy mi az ami járható út, és mi az ami nem. Van aki totál elutasítja a zöldségeket, meg a kiegészítőket is, de valaki egyszerre sokfélét ad. Keress ésszerű indokokat és maradj az arany középúton, a kutyádon látni fogod, ha valami nem stimmel.
A fájlok mellett a kérdésekből is sokat lehet tanulni, ha valami konkrét dolog érdekel írd be a keresőbe és tuti találsz értelmes válaszokat. Egy idő után látni fogod, ki az aki tényleg ért hozzá, vannak köztük tenyésztők is, még privátban is biztos lesz olyan aki segít.
Az állatorvossal azért legyél óvatos, mert sokan elítélik, vagy nem ismerik a nyers etetés szabályait. Ajánlott olyan dokit keresni, aki jártas ebben, mert láttam már, hogy nyerses kutyának erős savlekötőt írt elő valaki, amit nekik tilos adni érthető okokból.
Sok sikert a nyershez és jó tájékozódást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!