Hogyan működik az állat örökbefogadás?
Sziasztok
16éves lány vagyok, és szeretnék örökbe fogadni egy kiskutyust. Már annyira szeretnék egy kis kutyust....szeretgetni, ápolni, játszani vele...:)
És azért az örökbefogadást választottam, mert azzal életet is mentek. De sajnos nem tudom, hogy hogyan működik ez az egész. Létszíves írjátok le nekem, hogy hogyan működik, és mik kellenek hozzá. Előre is Köszönöm. :)
Télleg ez ilyen egyszerű? :)
És, nem kell rávárnom? Egyből haza is hozzhatom?
ahogy nálunk müködik:
jössz anyukáddal, apukáddal mert 18 év alatt nem adunk ki kutyát
kiválasztod a kutyust a gondozok segitségével
megirjuk a szerzödést
időpontot egyeztetünk mikor viszi ki a menhelyes auto a kutyát hozzátok, ami egyben terepfelmérés is
és kivisszük az ebet (ha még nem volt ivartalanitva akkor ivartalanitás és varratszedés után)
Menhely függő...de 18 év felüli mindenképp kell.
Melyik menhelyről hoznátok?
Van ahol papír kitöltések után rögtön viheted, van ahol először megnézed, elbeszélgettek és csak később a menhelyiek viszik ki neked hogy leellenőrizek a körülményeket. De a legtöbb alapítvány előbb utóbb ki küld valakit hogy megnézze a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!