Szerintetek ez kamu hirdetés?
Figyelt kérdés
Felvettem a kapcsolatot a hirdetővel, azt írja Kamerunban vannak és ingyen odaadná a kiskutyákat ha tudja, hogy jó helyen lesznek mert ők nem tudnak róluk gondoskodni. Egy szállítással foglalkozó céggel beszélt akik 20.000 Ft-ért házhoz hoznák nekem a kutyákat, el intéznék a magyar tkv-t és az átíratást is. A hirdető töri a magyart, nehezen értek vele szót:S Több hirdetésük is van kint az expresszen. Szerintetek?
2010. jún. 13. 14:50
11/13 Akiteki válasza:
De ha ezzel akar kamuzni, hogy Kamerunból hozzák, mi a görcsért van ott, hogy BAZ megye - Beret?
Nem egy akkora falu, hogy mindenki ismerné, nekem is google kellett hozzá.
Szerintem simán szaporító és ezzel a kamu szöveggel sózza el 20 ezerért a keverékkutyákat.
A fotót akárhonnan szedhette.
12/13 anonim válasza:
Az oltás és féregtelenítés költségét biztos elkérik majd, de nincs annyi a pucájukban, hogy ezt kiirják.
13/13 anonim válasza:
A kutya nem létezik, a hirdető pedig egy tipikus, ismert lehúzási módszerrel fog húszezer forinttól megszabadítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!