Mennyit kérhetek egy ilyen kutyáért?
Utolsó, igen, ahogy mondod, ezt hívják felelõsségnek!
"rohadtul szeretheted azt a kutyát"
Pontosan ezért adom el.
Egyébként, ha valakit érdekel, most jelentkezett valaki, 80 ezret kínàlt
"Cukika", nem értem, miért ekkora gerinctelenség keresni neki egy szerető otthont, mikor már kaját sem tudok neki adni. De ha ekkora gerinctelenség, van egy másik megoldás is. Visszacsukom a hátsó kertbe és hagyom éhen halni/halálra fagyni szegényt. Gondolom, szerinted az nem lenne gerinctelenség. Ha igen, akkor csak gratulálni tudok, mivel más megoldás nyilván nem létezik. De akkor mondd, mi lenne az? :)
"Majd veszed a következőt, azt is eladod, kidobod és így tovább."
-Ezt meg nem is értem. EMBER, MOST ADTAM EL A KUTYÁMAT, MERT NEM TUDTAM GONDOSKODNI RÓLA! MI A FAXNAK VENNÉK MÁSIKAT? HOGY MINDKETTEN ÉHEN HALJUNK?!
"Na ez a gerinctelenség!"
-Nem, ezt szeretetnek hívják.
Egyébként már sikerült neki gazdát találni, a pénzből, amit érte kaptam, 3 hónappal tovább húzom. Szóval akkor ki is a gerinctelen? Ne mondd már, hogy inkább éhen döglenél, de megtartanád a kutyád, aki úgyszintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!