Pitbull kutyát hogy lehet nevelni, hogy megmaradjon "harcikutyának"?
Nemsokára kapok majd egy pitbull kiskutyát és arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan kell őket nevelni? Azt szeretném majd elérni, hogy vad legyen, de ugyanakkor "hódoljon" be nekem. Ha támadni akar pl, mert meglát egy macskát, akkor ha azt mondom neki, hogy NE! Akkor nyugodjon le.
Remélem nem írtam nagyon bonyolultan! :)
Figyelj szerintem ne nagyon vadítsd el mert akkor te és a családod lehetsz a legnagyobb támadás elszenvedője.
Nekem van 3 kutyám 1-1 pit szuka és kan + 8 hónapos staff és hidd el tudom mit beszélek....
Mindenképpen ajánlom neked a kutyasulit és a nyers hússal való találkozás kerülését..
Én kezdő ként tapasztaltam mire képesek...
Ne szóld le a tacskókat, azok igazán veszélyes kutyák. Élő példa: 6 éves lehettem amikor kisajátította a játékom, majd mikor látta, hogy hozzá merek nyúlni, letepert és megpróbált harapni a nagy dagadék :D Egyébként egy utcáról befogott gyütt-mentről van szó, de haláli volt.
Hogy válaszoljak a kérdésre, Kedves Kérdező, Maga egy Idióta
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!