Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez nem furcsa, mi lehet vele?

Ez nem furcsa, mi lehet vele?

Figyelt kérdés

a kutyám nagyon szereti a gyümölcsöket és a zöldségeket. amikor ilyet eszek addig kunyerál míg nem adok neki, és ha mégse adok akkor leszedi a fáról...

ez nem furi?, már volt 4 kutyám és egyik se csinálta ezt:S

2010. jún. 13. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
az én kutyám is imádja a zöldséget-gyümölcsöt! ő is leszedi a fáról a cseresznyét, ha unatkozik :) nekem az előző kutyám is szerettem, úgyhogy szerintem ez normális!
2010. jún. 13. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én 8 éves spánielom szintén imádja a zöldséget / uborka, krumpli, cékla, répa, káposzta, retek...../ és a gyümölcsöt is /banán, alma, barack.../. Szerintem nincs ebben semmi furcsa, sőt még aranyos is, ahogy "körbe táncol" ha zöldséget hámozok. :-)
2010. jún. 13. 11:37
 3/8 A kérdező kommentje:
szerintem is cuki:)
2010. jún. 13. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:

volt egy dobermannunk....nyáron odaállt a ribizlibokor alá, és lelegelte a ribizlit:)

aztán volt ey dalmaánk, aki a keríytésre állva ette a fáról a cseresznyét.

most van egy malink, aki pedig megy hátra, és a szölöt szedi le szemenként a tőkéről:D

2010. jún. 13. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Húúú, szőlővel vigyázni!

Sok kutya akár halálos mérgezést is kaphat tőle.

Ugyanígy a mazsola!

Nemrég egy kis yorki másfél nap alatt meghalt a mazsolától, hiáb vitték klinikára, infúziót kapott, mégis meghalt.

2010. jún. 13. 12:29
 6/8 Akiteki ***** válasza:

Nálunk az összes kutya csinálja.

Idén még zölden leszedték a szilvát, azt sem várták meg, hogy beérjen.

2010. jún. 13. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
húú:o én vagyok a malis, dalmatás, dobermannos...tényleg mérgező a szőlő??
2010. jún. 14. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__378629-mitol-..

Én itt hallottam először, de igencsak ledöbbentem, és megsirattam szegény kutyust, meg a gazdit.

2010. jún. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!