Jelenleg aktív Dobermann kennelt ismer valaki?
Olyan dobermann kennelt keresek ami jelenleg is "működik" mert amiket en neztem kb 2015 körül megszűnt az aktívitásuk.
Es ha tudtok olyat mondjatok ahol a közeljövőben terveznek almot.
Én is ugyanebben a cipőben járok, mint te :)
Ashanti, GoodHead, von Fundoklia Beauty működik, utóbbinál most van alom, ha jól tudom még vannak eladó kölykök. Elvileg KOD is tervez almot mostanság. Én a Perlanerát és a von Pressillát is esélyesnek látom, egy emailt megér.
A Leider van de Roedel kennelben is van most alom, és vannak még eladó kiskutyák.
Egyébként nem csak a kérdezőnek, hanem bárkinek, aki a későbbiekben rátalál erre a kérdésre:
Ha nem találtok a neten rendszeresen frissített honlapot, akkor se adjátok fel a keresést. Az, hogy egy tenyésztő utoljára 1-2-3 éve tett fel új információkat a kutyáiról, még nem jelenti azt, hogy már nem aktív. Csak lehet hogy "átköltözött" facebookra, vagy valami miatt már nem foglalkozik a honlappal (ez gyakran neves kenneleknél fordul elő). Ha találtok egy szimpatikus kennelt, minden esetben érdeklődjetek emailen, telefonon vagy fb-n. Minden tenyésztő szívesen válaszol a kérdéseitekre és segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!