Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet, a baja? Többi lent!

Mi lehet, a baja? Többi lent!

Figyelt kérdés
Tacskó kutyám epilepsziás lett, arra kap is gyógyszert el is van vele.Egy hete észre vettem,hogy hullik a szőre,semmi mozgás igénye nincs,alig kap enni,inkább már éheztetve van,de nem fogy csak hízik,mindig morog és vicsorít,de közben puszit ad és nagyon félénk.Egy éves múlt.Én valamilyen pajzsmirigy problémára gondoltam.Melyik lehet?Természetesen elvisszük orvoshoz is.Mi lehet, a baja?
2010. jún. 13. 02:50
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet cushingos, de csak a vizsgálatok után lehet megmondani. Vigyétekminél előbb orvoshoz.
2010. jún. 13. 06:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Volt egy gyönyörű angol szetterünk, menhelyről, felnőttként fogadtuk örökbe. Egyre csak "hízott", már úgy nézett ki, mint egy hátasló, pedig egyre kevesebbet, sőt, ijesztően keveset evett. Vittük mi mindenféle orvoshoz (Bp. közeli városban lakunk, sok orvos van), de mindenki csak megdorgált, hogy túletetjük, hiába bizonygattuk, hogy nem! Végül nagy nehezen eljutottunk egy pesti orvoshoz, aki ránézett és közölte, hogy itt nagy baj lesz. Csinált egy ultrahangot, vér és vizelet gyorstesztet és neki lett igaza: szegénykénknek májdaganata volt, de mire felfedezték, már tele volt a pocakja áttétekkel, nem lehetett megmenteni.

Azóta szerencsére már nálunk is praktizál néhány jól képzett, lelkiismeretes állatorvos, de mi már csak ahhoz a pesti dokihoz járunk, ha baj van.

Ezt azért írtam le, hogy lásd, akár olyan baj is lehet az oka, amit sok, átlagos orvos nem is ismer fel. Mindenképpen vidd jó szakemberhez a kutyudat!

2010. jún. 13. 08:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Szerintem daganatos, nem lehet.Ja és nagyon fázékony ,még most is a paplan alatt alszik.
2010. jún. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!