Szerintetek ez jó minőségű száraz táp?
Azért próbacsomagot szeretnék, mert még ilyen tápot nem kaptak. Aztán lehet a nyakunkon marad.
Érdemes kipróbálni?
Ez jó minőség?
Akkor milyet ajánlanál?
Mi az ami igazán jó? :)
köszönöm a két választ eddig.
mindenképp olvasok még utána, csak a vélemények érdekelnének, sok helyen olvastam, hogy jó.
100 % gabonamentes receptúra
A színhús és más állati alkotóelmek részaránya legalább 61 %
Sok friss hússal (min. 41%) a kiváló elfogadási arányért
Erdei bogyósokkal, gyökerekkel, vadon termő gyógynövényekkel finomítva
Gabona-intoleranciával küzdő kutyáknak is adható
Németországban készül
Mesterséges tartósítószerek, színező- és ízesítő anyagok nélkül
Én úgy látom, hogy 61% a hús részaránya, az pedig nem rossz szerintem.😉
Itt a pontos összetétele, mondjuk vicces, hogy miért bárányos? 😃 A 8% bárányfehérje miatt?
Analitikai összetevők
Összetevők:
Csirkehús (41%), burgonyadarabok (szárított), bárányfehérje (8%, szárított), szárnyasfehérje (12%, részben szárított és hidrolizált), szárított répaszelet (cukormentesített), lenmag, szárnyaszsír, sörélesztő (szárított), tojás (szárított), nátrium-klorid, erdei gyümölcsök (0,3%, szárított: áfonya, ribiszke, málna, bodzabogyó), gyógynövények (0,2%, szárított: fekete üröm, orbáncfű, csalánlevelek, kamilla, cickafark, martilapu, pitypanggyökér), élesztőkivonat (szárított, = 0,2% béta-glükán és mannán-oligo-szacharidok), alma (szárított), cikória-inulin (0,1%), lazacolaj, napraforgóolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!