Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
kb. 5-6 hónapos befogadott kiskutya mindenkit megugat.Szó szerint értem, mert ha szomszéd kijön a házából azonnal a kerítésnél van és éktelenül ugat. Nem lehet semmivel sem eltéríteni. Hangokra is rögtön ugrik, még ha nem is látja az illetőt akkor is ugatja.Nem szeretnék a szomszédokkal emiatt haragot, ezért várom a javaslatokat. Azt tudom, hogy a kutya dolga az ugatás, de ennyi már sok. A válaszokat előre is köszönöm.
2018. ápr. 19. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit foglalkoztok vele?

Valószínűleg unatkozik szegény, és így találja fel magát

2018. ápr. 19. 08:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy unatkozna. Egy kertes házban sokat van az udvaron egy 9 éves másik kutyával, aki sokat játszik vele. Mindig van mellette valaki aki figyel rá.
2018. ápr. 19. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Unatkozik. Szellemi és fizikai fárasztásra van szüksége, amire nem elég az udvar, meg a másik kutya.
2018. ápr. 19. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap kellene sétáltatni legalább 1 órát hogy szellemileg is elfáradjon és sok új inger érje
2018. ápr. 19. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Hàt mivel keverék, ezért akár jelzőkutya is lehet benne, fene tudja idegrendszerileg milyen. Nem tudni, mit örökölt, a keverékek hajlamosak az őrjöngésre, sok köztük az idegrendszeri problémás.

Valamint amint mar irtak elottem is, kilökni a kertbe vajmi kevés. Ha kellett a kutya, tessék vele foglalkozni. Séta, tréning, szellemi fárasztás. Ennyi a kulcs.

2018. ápr. 19. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én NJ-m csinálta ezt, amikor nem foglalkoztunk vele. Napi rendszeres másfél óra séta megoldja a problémát, plusz trükkök, engedelmesség gyakorlása.
2018. ápr. 19. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:

foglalkozzatok a kutyával-> vigyétek sétálni és valami alap engedelmességet tanitsatok neki és ha nem is fejezi be az ugatást, legalább majd le tudjátok állitani.

rakjatok a keritésre nádat, mert sok esetben az is elég, ha nem lát át a kutya.

2018. ápr. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!