A kutyámnak a nyaka körüli részén (torok) megvan duzzadva és hivtuk hozzá egy dokit. ?
Eddig ő az a kutyám akit nagyon megszerettem és nem akarom elveszíteni.
14 évesen nemtudom őket hova elvinni a szüleim meg úgy sem fogják.
Én is szeretem az én kutyáimat és nem akarok hogy meghaljon most az egyik.
De nemtudok mit.tenni
Normális állatorvos a "legközelebb" Debrecenben, Nyíregházán van de az is nagyon messze van tőlünk.
Ha szenvedni fog akkor nem tudunk mást teni mint hogy elaltatjuk.
De remélem erre nem kerül sor.
Nehezen tudom az ilyeneket feldolgozni.
Szerintem hívj állatvédőket, hogy vegyék el tőletek ezt a kutyát, mert semmi felelősségtudatotok nincs...
Viszonyításképp: te "szereted" a kutyádat, beteg, nem tudni mi baja, de inkább beletörődsz és imádkozol a nem létező istennek, hogy bármilyen kezelés nélkül, csoda történjen és magától rendbe jöjjön.
Én is szeretem a kutyámat, 8 év alatt előszőr lett beteg múlt héten. A helyi állatorvos szerint gerincproblémája lehet, sérv, gyulladás, de a daganat sem kizárt, de az ő rendelője nem elég felszerelt a nagyobb vizsgálathoz. Így jövő héten utazunk vele Budapestre MRI-vizsgálatra. 200 km-re lakunk onnan. De megyünk, mert szeretjük a kutyánkat, és fontos, hogy egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!