Eltörhetett a lába? Szerintetek komoly?
Figyelt kérdés
A parkban játszottunk, eszetlenül futott egy bottal a szájában, utána elejtette és átfutott rajta. Mire oda fordultam azt láttam hogy lelassít és nyüszít, mikor oda értem elcsendesedett, emelt melső lábbal állt. Megtapogattam, óvatosan átmaszíroztam, úgy tűnt hogy nem akkora a baj. Hazáig elsétált, bár láthatóan biceg. Lehet bármi komolyabb baja? Nagytestű2018. ápr. 17. 20:20
1/9 anonim válasza:
El kéne vinni állatorvoshoz lehet hogy meghúzodott,elrepedt a csont, de el is törhetett.
2/9 anonim válasza:
Ha te nem tudod megállapítani, pedig látod, és tapintod, akkor mi honnan tudnánk? Ha holnap is fájlalja, biceg, vagy egyéb arra utaló jel van, hogy komolyabban megsérült, akkor vidd orvoshoz.
3/9 A kérdező kommentje:
1,5 éve most történt először ilyen, és ő az első kutyám is. Nem tudom hogy milyennek kéne lennie ha gond van. De figyelni fogjuk, köszi a válaszokat.
2018. ápr. 17. 20:35
4/9 anonim válasza:
Hát ha bármi változik ahhoz képest, ami eddig normális volt, akkor baj van. Ha holnap már ugyanúgy "használja" a lábát, mint eddig, akkor csak megütötte, esetleg megszúrta valami, stb. A mancsát is alaposan nézzétek meg, hogy nem történt-e azon sérülés.
5/9 anonim válasza:
Ha nagyobb gond van, akkor nem nehezedik rá, biceg, felhúzza, esetleg nyalogatja a lábát. De szerintem ennek evidensnek kéne lennie, hogy bármi ami nem megszokott tőle, az utal valamire. Azt is figyeld, hogy amikor jobban terhelve van az a lába (pl. lépcsőzik vagy emelkedőn megy fel), akkor is rendesen használja-e, mert olyankor feltűnőbben látszik, ha baj van vele.
6/9 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod mivel emeleten lakunk már lépcsőzött. Eddig a bicegésen kívül semmi különöset nem csinált, nem is húzta el a lábát, se nem nyalogatta, a lépcsőzésnél sem voltak nehézségei. Meglátjuk. Remélem nem lett komoly baja.
2018. ápr. 17. 21:32
7/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy van a kutyád?
8/9 A kérdező kommentje:
Már teljesen jól, semmi jele hogy baja lenne a lábának. :)
2018. ápr. 18. 21:17
9/9 anonim válasza:
Na, ez szuper! :) Akkor talán csak rosszul lépett, esetleg valami megszúrta a lábát anélkül, hogy sebet ejtett volna rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!