Pomerániai törpespitz rendben van minden?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy pomerániai törpespiccet ami le volt foglalva, mivel 1-2 hónapos fotót láttam róla ma vettem meg 4 hónapos ! és kicsit csalódott vagyok, alig van az arcán szőrzet ezáltal úgy néz ki fejre most mint egy csivava vagy egy egér, azt mondta a tenyésztő hogy most húllatja a szőrét és jön helyére a felnőtt szőrzete .. viszont amik voltak neki nagyobbak ők gyönyörűek voltak így próbálok megnyugodni mert 300 ezer forintomba fájt2018. ápr. 16. 20:56
1/5 anonim válasza:
Törzskönyves? Melyik kennelből?
Mondjuk aki ennyire bele van betegedve abba hogy nem olyan a kutya mint amilyennek gondolja hát...de tény hogy amikor elhullajtják a kölyök szőrüket kicsit csóribbak, de ha törzskönyves kutya akkor nyilván nem lesz gond.
3/5 anonim válasza:
Tegyél fel képet!
Voltatok dokinál átíratni a chip-et? Ha igen, mit mondott?
Szerződés, származási lap megvan?
4/5 A kérdező kommentje:
Törzskönyves igen, P betűs kennelből való
2018. ápr. 16. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!