Kutyamenhelynek inkább sok, de olcsóbb eledelt, vagy kevés, de jó minőségű eledelt érdemes adományozni?
Kb. 120 kutya van a menhely védencei között. Az a tippem, hogy nagy valószínűséggel a legolcsóbb eledelekkel szokták őket etetni.
Melyik verzió a jobb:
1. Sok konzerv és száraztáp alacsonyabb árkategóriából (sajátmárkás eledelek, Fincsi márka stb.)
2. Kevesebb, de márkásabb eledelek (Chappi, Darling, Pedigree)
Első, tudom, éppen azért írtam, hogy márkás ahelyett, hogy jó minőségű.
Gondoltam nyers húsra is, az is jó ár/érték arányban van, de félő, hogy nem lenne lehetőségük mindet hűtőben/fagyasztva tárolni.
Az utolsóként felsorolt kajákat márkásnak talán lehet nevezni, de jó minőségűnek nem.
Szerintem is inkább a legolcsóbb tápot vedd meg, a menhelyeken tényleg mindent adnak össze-vissza a kutyáknak.
Vehetsz még nekik rizst is, mert ezt is össze szokták főzni a hússal és a féreghajtónak is szoktak örülni.
Hívd fel őket, hogy mit szoktak adni, vagy épp miből van hiány. Lehet, hogy táppal egész jól el vannak látva, de esetleg másra nagyobb szükségük van jelenleg.
Ismerek menhelyet ahol jó táppal etetnek, de valószínűleg egy 120 kutyás telepen ez nem kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!