Kutyákat segítő emberek hol vagytok?
Annyian írogatnak itt szép, jó, értelmes dolgokat a kutyatartással kapcsolatban, annyi jó szándékú ember van kőzetetek és még is annyi a szenvedő állat, ti mind fullon vagytok senkinél nincs már hely még egy kutyára/cicára akár csak ideiglenesen? Sok állatbarát van akinek eszébe sem jut hogy nála is elférne még egy állatka, akár csak pár hétre.
A legtöbb alapítvány még állja is a költségeket csak helyet adjanak. Gondolja át mindenki, hátha van olyan szomszédja, barátja, rokona, idős néni akinél lenne hely egy ilyen kidobott kis lénynek...
köszi hogy elolvastál.
Nagyon szívesen segítenék én, van hozzá egy összesen 10 méter hosszu és 3 méter széles kertem, amiben már van egy kutyus. Igen. elfér mégegy... és vagy sok kiskutya, vagy egy halottkutya legyen? :S
tudom jól milyen érzés végignézni a kobor kutyát a házam előtt hogy csak enni tudok neki adni de behozni nem tudom szegényt...
Szívesen örökbe fogadnék egy kutyát (akár egy cicát is), de szüleim nem tűrnének meg egy állatot sem a lakásban :(
Szóval marad a várakozás, míg rám mosolyog Fortuna és sikerül külön költöznöm.
Vagyunk egy páran csak sajnos a világhoz és a szenvedő állatokhoz képest nagyon kevesen...
Hirdessétek ti is az örökbefogadást és ideigleneskedést hátha leszünk többen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!