Mennyire higiénikus az aki lakásban tart kutyát? Pl megtörlik az eb fenekét vagy öö nyomokban fekália van a szőnyegen, kanapén és ágyban?
ja, kb ugyanannyi fekália van a lakásban szerte-szanaszét, mint amennyi káposztalé van a Te fejedben. :)
A kérdésed tényleg komoly, vagy trollkodsz? Nem tudom eldönteni, bocs.
A kutya feneke eléggé más, mint az emberé, nekik nincs olyan farpofájuk ami indokoltá tenné, hogy törölgeds a fenekét. Továbbá nem is tudnál mit kitörölni belőle...
A kutyámmal alszom és láthatóan nincsenek kakidarabok az ágyban.
Bár én az az ember vagyok, aki utcai ruhában is simán bedől az ágyba.
De tudok ennél durvábbat is mondani: kutyás versenyeken sokszor rendelünk pizzát, amit kézmosás nélkül fogyasztunk el, a kutya simogatása/labdázás után(ahol ugye elkerülhetetlenül nyálas lesz a kezed).
Azért cserébe, hogy ilyen higiéniátlanul élek, nagyon ritkán vagyok csak beteg és az is gyorsan átmegy rajtam :)
Egyedül az ember olyan szerencsétlen, hogy szaros marad a feneke, miután elvégezte a dolgát... Egy egészséges székletű kutya hátsója sosem kakis, hiszen teljesen más az anatómiája, mint a két lábon járó emberé. Ha pedig hasmenése van, tartok erre a célra popsikendőt, kitisztítom vele a szennyezett területet és ennyi.
Két 30 kilós kutyával alszom egy ágyban. Sosem keltem úgy, hogy nyakig szaros vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!