Milyen kutya a beauceron?
Kiskori szerelmem ez a fajta, de egy darabig még semmiképp sem tudnám bevállalni. De azért addig is szívesen olvasnék beszámolókat tulajdonosoktól. Elsősorban nekik szól a kérdés.
Milyennek ismeritek a beauceront, mik a tapasztalatok? Milyen embernek való a fajta? Sportoltok valamit? Ha igen mit? Engem a terelés érdekelne ha esetleg egyszer lesz egy ilyen kutyám.
Körülbelül mennyibe kerül egy kölyök? (tudom, hogy viszonylag ritka, ezért úgy gondolom drágább lehet mint egy népszerűbb fajta). A ti kutyátoknak természetes vagy vágott füle van? Tudom, hogy tilos, de szoktam látni kenneleknél is vágott kutyákat.
Én nem tartom, de van egy blog,amit olvasok és a fajtáról szól:
Én írom a blogot :) bemásoltam volna a fajtaleírásos posztot, de akkor így nem látom értelmét :))
Sportokról, terelésről írok eleget, mondok akkor egy árat is: 180e forinttól kezdődnek az országban, külföldön ennél még több. Előfordulnak tenyésztésre alkalmatlan kiskutyák (pl szimpla farkaskarom miatt), ezek ára alacsonyabb. A vágás még megoldható, de ha versenyeznél, akkor külföldön sorra zárulnak be a kapuk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!