Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Holnap fog elleni a kutyám?

Holnap fog elleni a kutyám?

Figyelt kérdés
Már megindult neki a tejelválasztás. Úgy piheg, mintha lefutott volna egy maratont. A hasa is nagyon nagy már, a földet súrolja. Ma az állatorvoshoz is elvittük. Különben egy törpe tacskóm van és az apa egy szintén kistestű kutya. Olyan válaszokat nem szeretnék, hogy "Ivartalanítsd amíg még nem késő" stb., mert ezek nem válaszok. Sok-sok kiskutyát ölnék meg benne ezzel.

2018. ápr. 3. 16:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy: Anyukád mit mond? Kinevetnének mert vennél hőmérőt? Gondolom akkor nekik tökmindegy a kutya sorsa :D Nem tehetsz róla hogy ilyenek a szüleid, de azért ahhoz már elég idős vagy, hogy elbeszélgess velük,h ez így nagyon nemjó.
2018. ápr. 3. 18:16
 22/30 anonim ***** válasza:
11%

Csak azt nem értem, hogyha 11 éves (márpedig feltételezzük, hogy igazat mond) mit ba..ogatjátok, olyanokkal, amikről egyáltalán nem tehet. Azt remélem úgy mindenki tudja, hogy internet az kb. bárhol (ez nyilván nem igaz, de Európán belül nagyjából), ettől még az is lehet, hogy tanyán lakik. Azt meg remélem nem gondoltad komolyan, hogy majd leül a szüleivel elbeszélgetni. Főleg amilyen szülők vannak, meg amilyen az állatok helyzete falun, meg tanyákon. Ennek a kutyának arany élete van a többséghez képest, akik szemétdombon szülnek, és senki le se tojja őket. Legalább van valaki aki foglalkozik vele. Mindjárt jönnek, hogy bezzeg az ő falujában, és ő is falun lakik, de ott az ő kutyája... Vannak más faluk is, a faludon túl. Ott is van élet.

Szegény kétségbeesett, és nem tudja mit csináljon, hát kérdezett, erre egyenesen a torkának. Nyilván megjelentek a szaporítózó emberek, csak arra nem gondolnak, hogy ennek most semmi haszna, mert már megtörtént, ami megtörtént. Egyébként meg elég sok helyen egyáltalán nem szokás az ivartalanítás, ha tetszik, ha nem, ha jó, ha nem.

Nem is mondom tovább, mert minek. A lényeg, hogy ne foglalkozzál velük!

Legtöbbször mindenféle probléma nélkül lefial a legtöbb kutya, de, ha lehet felügyeljed, és ha baj van azonnal hívd az állatorvost, ha nagy a baj, úgyis csak ő tud segíteni. Annyit érdemes, hogyha lesznek halva született kiskutyák (reméljük nem), akkor azokat azonnal vedd ki az alomból, meg szülés után takaríts fel utánuk.

2018. ápr. 3. 18:55
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon okos vagy. Valószínűleg ő akarta, hogy szaporodjon. Arra úgy nem gondoltok, hogy lehet egyáltalán nem is tudta (ilyesmi falun előfordul), hogy szaporodik, és ez nem feltétlenül egy 11 éves felelőssége?
2018. ápr. 3. 23:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tud róla, akkor még felelőtlen is, nem csak idióta szaporító, még idegesítőbb...

Egy hónapja szedtem össze az utcáról a felelőtlen szomszéd kutyáját, miután ki volt már csukva napok óta és párzott egy arra járó kannal. Addig én etettem, akkor azonban felkaptam, bevittem magunkhoz. Már ivartalan, nem lesznek feleslegesen kölykei, és szerető családnál van...

2018. ápr. 4. 00:03
 25/30 A kérdező kommentje:

Mimdenkinek:

Azt mondják nekem, hogy túlságosan elkényeztetem a kutyám. Nem lakok falun, és azért nem veszek hőmérőt, mert nem engednek el egyedül és senki nem akar velem jönni. Most pénzem sincs, mert anyukám elvette az ötven lejemet. Nagyon el vagyok keseredve, nagyon nem tudok semmit tenni. Ja, és azért nem ivartalaníttatuk a kutyám, mert eddig semmi baj nem volt vele. Csak most, a szomszéd bácsi meghalt, és mivel ő gondozta a kerítést, beszökött egy kutya januárban.

2018. ápr. 4. 07:23
 26/30 A kérdező kommentje:
Kérlek, emberek! Valaki segítsen, ne veszekedjetek.
2018. ápr. 4. 11:58
 27/30 A kérdező kommentje:
De különben anyukám tök nyugott, hogy nem lesz semmi baj, stb. Apám meg nem él velünk és csak tegnapelőtt tudta meg, hogy a kutyám szuka, nemhogy vemhes.
2018. ápr. 4. 12:00
 28/30 A kérdező kommentje:
Emberek! Most valahogy még furcsábban lélegzik és érzik rajta, melegebb mint máskor.
2018. ápr. 5. 09:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Mi lett a kutyussal?
2018. ápr. 8. 14:43
 30/30 A kérdező kommentje:
Tegnap hajnalban megszülettek a kölykei. Mindenki jól van, csak egy kölyök pusztult el, az még az anyaméhben, de még maradt hat. Szegénykémet eléggé kiütötte a szülés, de mára boldog és csóválja a farkát. Még este is szült egyet. De mint mondtam, már nagyon jól van.
2018. ápr. 9. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!