Debrecenben ismersz kutyapszihologust?
A kutyapszichológusok melyik bölcsészkaron végeznek? Ez a legostobább megnevezés a kókler 'kiképzőknek'.
Keress fel egy rendes kiképzőt, kutyasulit, ahol foglalkoznak problémás kutyákkal.
A beszólongatóknak elújságolnám, hogy mindhárom német nyelvű országban, (Ausztria, Németország, Svájc) VAN kutyapszichológus képzés, két éves egyébként.
Kérdező, konkrétan Debrecenben nem, azért ennyire nem vagyunk modernek. :(
Gugli, aki a barátunk, 25600 találatot hoz a "hundepsychologe ausbildung" kifejezésre, (ha érted a nyelvet), oslóra is hoz találatot, úgyhogy annyira nem kell izgulni, amiért a nagyon magas színvonalú magyar egyetemeken (haha) nem hoz találatot. Ugyanitt tréner, alternatív állatgyógyász, meg táplálkozási szakember, meg mindenféle szakmára hoz találatot.
Mielőtt ebbe is belekötnél: tőlünk nyugatabbra teljesen MÁS az oktatási rendszer, és nem ezen görcsölnek az emberek, hogy jaj, egyetemről van papírod, mert csak akkor vagy emberi lény, ha diplomád van.
Remélem legalább tudsz németül.
Kötözködő. Nagy sztori volt, és nagyon bosszant, de sosem jut eszembe, melyik híres író válaszolta egy kritikára a következőt: "Lakásom legkisebb helyiségében ülök. Az ön kritikája jelenleg még előttem van, de nemsokára már mögöttem lesz." De talán te tudod :D.
Hány kutyakiképző járt Magyarországon egyetemre? A linkeltek közül melyik? Cesar Millan mit végzett?
Tudodtemikor, itt divat ez a gondolkodásmód meg stílus a gyakorin, ez az állandó kötözködés, okoskodás, miközben sokan téves, vagy félinfomációkat adnak ami félrevezető, nem érdekelsz. Én a kérdésre válaszoltam, nekem van egy életem, vannak saját dolgaim, majd pont itt egy buta kötözködő emberen fogok izgulni. Még azt bánom, hogy belinkeltem. Őszintén kíváncsi lettem volna megtalálod-e magadtól. Kombájn. Észkombájn. Államilag. Agyam eldobom.
Tudod te, hogy a humánpszichológia az bölcsész szak, te tényleg azt hiszed, hogy a kutyapszichológia is az? Te a saját kutyádhoz majd keressél magyar, államilag támogatott egyetemi szakon végzett kutyapszichológust. Ha sikerül, majd írd meg, köszi!
Hihetetlen vagy. Fájdalom, hogy minálunk ennyire alacsony a kerítés. Sajnos, azóta ismertem meg a mérhetetlen emberi butaságot, meg rosszindulatot, amióta gyakorizom. Kihagytam volna.
"Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság, de az elsőben nem vagyok biztos." (Einstein)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!