769 kérdése:
Hamarosan érkezik a családba egy Golden Retriever. Szerintetek jó név neki az Éder?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 17:32
1/5 anonim válasza:
Miért ne lenne az? Ha nektek tetszik nevezd el úgy, ne idegenek véleménye legyen a mérvadó. A kutyáknak általában minden név megfelelő ami nem több mint két szótag.
2/5 anonim válasza:
Nekem fura lenne, mert fekete kutyára asszociálnék. De ha meg fekete, akkor tuti Szedernek hívnám inkább az Éder helyett. Bár azt inkább fekete labradorra húznám. :) Meg amúgy mi az az éder? Mint Éder Krisztián, vagy a labdarugó csávó vagy mint a tetraéder? Mert kicsit ebből a szempontból is fura, mint egy vezetéknév. :D
3/5 anonim válasza:
Annak nevezed, aminek akarod.
Nekem van Domestos nevű máltaim, Pepsi nevű tacsim, Papucs nevű csivavám, Sir Mock nevű macskám, Dino nevű macskám.
4/5 anonim válasza:
Miért ne? Én nem választanám mert, totál beszédhibás vagyok és a szó eleji és a szó végi R-et nem tudom kimondani rendesen. Amit javasolnak, hogy maximum 2 szótag (ennek megfelel), és néhány helyen javasolják, hogy ne vegyes hangrendű leygen a szó (ez is teljesül). És legalább nem tucat név.
5/5 anonim válasza:
Nekem a goldim Borsó, mert ő volt a legkisebb az alomban, mikor elhoztuk is nagyon aprócska volt. Most se lett hatalmas, standard legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!