Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges, hogy műtét után...

Lehetséges, hogy műtét után is visszatért a melanoma?

Figyelt kérdés

A kutyám fülkagylóját nemrég ki kell szedni, mert tele volt rosszindulatú melanomával. Azonban az egy ideig szépen gyógyuló seb, most megint élénk. Több helyen fel van puklisodva és az a gyanúm, hogy a varrat helyén visszatért. A kedve is borzasztó. Egyébként se fiatal, nehezen mozog, de mikor hazahoztuk napokig jó kedve volt, úgy tűnt a probléma megoldódott, de pár napja észrevettem, hogy alig tud felállni, kedvetlen. Pont olyan, mintha lázas lenne. Lehetséges, hogy visszatér, miután kiműtik a teljes beteg részt?

Igény esetlén küldök képet, de azért nem sokkolnék vele egyből.

2018. ápr. 1. 17:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:DDD na jolvan. Okostojások...
2018. ápr. 1. 19:29
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Szerencsétlen kutya... :(
2018. ápr. 1. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, mindent leírtak neked, mit nem sikerült felfognod?

Ha valaki itt ostoba, az te vagy... én is sajnálom a kutyád a korlátolt gazdái miatt. Ne internetre pazarold a lóvéd, ha fontos a kutyád orvosnál kérdezősködj retardált.

2018. ápr. 1. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy volt ilyenem, leszartam, mégis helyrejött a kutya.

Ebből mennyiben következik, hogy a tiéddel se lesz baj, nem kell aggódni, kezelheted, amire akarod, mindegy is, megoldódik majd magától?

Amúgy vélhetően nem gomba, hanem fertőzés, kicsi az esélye, hogy daganat, ellenben a kezeletlen fertőzés épp úgy az állat elhullását okozhatja. Csak úgy mondom.

Ha neked ez belefér, meg az állat napokig, hetekig tartó szenvedése is, akkor tényleg kikérheted magadnak, hogy felelős állattartó vagy.

2018. ápr. 1. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg jó tanácsokat adtak, amíg nem tudtok orvoshoz jutni fertőtlenítsd a sebét betadinnal vagy bármivel ami kéznél van.

Szerintem is elfertőződhetett a sebe, a melanoma nem tér vissza pár hétre rá.

2018. ápr. 2. 00:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Azok a puklik gennycsomók lehetnek.

Vidd orvoshoz, mert elpusztul szepszisben a kutya.

2018. ápr. 2. 00:15
 17/20 A kérdező kommentje:

A stílus amit kaptam, hozta ki a stílust, amit adtam. Nem ismertek, a körülményeket sem, nem ILLIK ítélkezni. VÁLASZOLNI kéne nem ítélkezni.

Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem. Azért kérdeztem, mert kétségbeestem, nem azért mert jó dolgomba nem tudok mit csinálni. Igen...lehetnék az a gazda, akinek a lakása kutyaszőrtől úszik, és a villája kutyanyáltól. Nem ilyen vagyok. Egy sima egyetemista vagyok, aki hétköznaponta nem otthon van. És a szüleim se a kutya körül ugrálnak egész nap. Mégis sikeresen tartottunk már el élete végéig 6 kutyát. Hazaértem és ez fogadott, a városban minden állatorvos zárva volt és én nem tartottam a helyzetet annyira égetőnek, hogy emiatt kocsiba ugorjak és több 10 kilómétert furikázzam, ezért fordultam ide. Hogy itt biztos van valaki, akinek volt már ilyene és ha vetne rá egy cseszett pillantást, tudná mondani, hogy de menjek vele orvoshoz vagy emiatt felesleges rohangálni.

De még a legjobb szándékkal válaszolók se bírták ki, hogy ne köpjenek bokán. Nem mintha tudnék a helyzetem változtatni. Volt már, hogy kocsiba ültem és felvittem Pestre, mert olyan volt a kutya állapota. De ezt tartottam olyannak. Ezért kérdeztem meg, hogy valaki rajtam kívül nem nézne e rá. Na mindegy. Marhára nem a köpködésetektől fog változni valami, amin nem lehet változtatni, nem is tudom mit képzelnek itt magukról egyesek.

Azért köszönöm azoknak, akik válaszoltak.

2018. ápr. 3. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
Várjatok, lefordítom: a kérdező szarik a kutya életére, fájdalmaira. Lényeg, hogy ne kelljen rá időt és pénzt pazarolni. És bár még csak huszonéves, ez már a hetedik kutyája, az előző 6 ilyen gondos gazdi mellett nem sokáig húzta. Valószínű még idén elmegy a hetedik is, de sebaj, Jófogásról beszerzik a nyolcadikat. És szépen beszéljetek vele, mert bár laza állatkínzó, de a tiszteletet valamiért elvárja.
2018. ápr. 3. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
:))))))))))
2018. ápr. 3. 15:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Aha. Na ez az utolsó komment kellett ahhoz, hogy tiszta legyen mi van itt. :D

Nem kérek több kommentet köszönöm. :))

Szerintem maradjatok csak ott, hogy tápokat, meg kutyaneveket tanácsoltok. Az a ti szintetek. ;)

2018. ápr. 3. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!