Elveszett az új kutyánk, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Tegnap hoztunk egy 4 hónapos amstaff kutyát. Este mielőtt lefürödtem becsuktam a garázsba, becsináltam a lyukakat,stb. Fürdés után nem volt már a garázsban. 1500 fős faluban lakom, facebookon már megosztottam képpel együtt, hogy eltűnt. Este végig mentünk a környező utcákban meg amerra a kutyák ugattak es reggel is, de nem találtuk. Rendőrség megkeresné vagy mit tegyek? Ha meglesz 1000x jobban fogunk figyelni rá. Sajnos még nem volt bechippelve.2018. márc. 31. 11:27
11/15 anonim válasza:
Valami pedig sántít a dologban, mert 4 hónaposan már veszettség elleni oltást is kellett volna kapjon és azt nem adnak tetoválás vagy chip nélkül. Különben az oltási könyv nem jelöl tulajdonjogot és a chip sem. Erre kizárólag a szerződés lenne a megfelelő dokumentum.
12/15 A kérdező kommentje:
Megeltt a kutyus
2018. ápr. 1. 20:36
13/15 anonim válasza:
Ajanlj fel jutalmat annak aki visszahozna,hatha igy segitokeszebbek lennenek az emberek
14/15 anonim válasza:
Elozo valaszolo vagyok
Hopika nem olvastam a kesobbi valaszokat😅
15/15 anonim válasza:
Örülök, hogy meg lett a kutya egy 4 honapos kutyulira valóban jobban oda kell figyelni, bár ettől függetlenül szomorú, hogy a válaszolok tövbsége egy ilyen helyzetben nem segítséget adott hanem mocskolódott.
Illetve valaki írta, hogy 4 hónaposan már kell, hogy legyen chipje.
Mi mikor megkaptuk az első kutyánkat (pontosabban találtuk) elvittük az állatorvoshoz, hogy mindent nézzen meg. Mivel bő 1 hónapig kerestük a gazdiját úgy döntöttünk örökbe fogadjuk. Ekkor 5 hónapos kora körül volt. De az állatorvos elküldött hogy chippet csak fél éves koruktól kaphatnak. Mi első kutyás révén teljesen elhittük aztán meg jól meglepődtünk. Tehát nem feltétlen a gazdit kell szidni ha hülye :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!