Mi a különbség az amerikai buldog és az angol buldog között?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 10:00
1/6 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy Bulldog*.
Az Amerikainak hosszú lábai, mondhatni arányos, izmos teste van. Ja és nem olyan nagy a feje.
Az Angolnak pedig, rövid lábai, tömzsi, inkább aránytalan teste, és nagy feje van.
2/6 anonim válasza:
Első:magyar helyesírás szerint buldog. Ennyit tudhatnál! Nem Amerikában vagyunk...
4/6 anonim válasza:
Mi a különbség két különböző fajta között?
Egyébként megerőltethetnéd magad. Elolvasod minkét fajta standardjét, jellemét és nézel róluk képet. És mindent tudsz
5/6 anonim válasza:
Igen,magyar szerint. Ugyanis angolul bulldog,magyarul buldog. Magyarországon vagyunk,nem? Miért írjam angolul? Mert menő? Kösz,nem.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is azt olvastam hogy magyarul buldognak kell írni. És igen, utánanéztem mindkét fajtának, nagyon sok mindent olvastam de nem sikerült képet alkotnom róluk. Mondhatjátok hogy hülye vagyok de nekem csak kellett valami ami nagy általánosságban összefoglalja az egészet.
2018. ápr. 2. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!