Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüzelés utáni változások?

Tüzelés utáni változások?

Figyelt kérdés
Lassan egy éves kutyám, nemrég van túl az első tüzelésen. Több változást tapasztaltam azóta. Azt vettem észre, hogy komolyodott. De a legfőbb változás, hogy sokkal komótosabban eszik. Meg is ijedtem, azt hittem, hogy beteg. Nagyon falánk volt eddig, gyakorlatilag mindent felporszívózott pillanatok alatt. Most meg hosszú percekig eszik. Amit még észre vettem, hogy az emlői is megereszkedtek kicsit.(tuti nem vemhes) Gondolom ez is normális, "megnőiesedett". Tehát a kérdésem, hogy ezek a hormonális változások beállta miatt lehet? Más is így tapasztalta? Köszi a válaszokat.
2018. márc. 30. 19:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Figyeld azért a cickókat, ha szivárogni kezd a tej, vagy saját maga nagyon nyalogatja, akkor mindenképp doki, ad rá kencét, amivel be kell kenni őket, hogy ne sebesedjenek ki.
2018. márc. 30. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!