Kutyámon megjelent csomó?
Sziasztok! 11 éves beagle keverék kutyusom mellkasán észrevettem egy puha csomót az imént. Olyan puha, hogy először azthittem, csak a bundája van összeállva, mikor jobban megmassziroztam, éreztem, hogy egy mozgó puha csomó van a bőre alatt, pont a mellkasán, picit hosszúkás. Egyáltalán nem fájlalja, szereti ha ott simizem, úgyhogy fel is pörgött tőle.
Ez csak öregségi zsírcsomó lehet, ugye? Élénk, aktív, vidám kutya. Dokinak csak a jövőhéten tudom megmutatni, de ennyi idősen normális a random zsírcsomó megjelenése, ugye? Mi okozza?
Mutasd meg dokinak.
A 12éves Goldi keverékemnél ugyanezt vettem észre.
A citológia a frászt hozta ránk, mert rosszindulatú daganatot jelzett.
El lett távolítva, és szerencsére a szövettan kimutatta, hogy daganatnak daganat, csak nem rosszindulatú, hanem kötőszöveti zsírdaganat.
Kapott oltást mostanában? Nálunk attól volt egyszer egy csomó. Aztán elmúlt. Orvos mondta azonnal vittük.
Ti se nyugodjatok meg, mindenképp lássa orvos. Lehet, csak egy természetes apróság, de ha nem akkor idejében kezelik.
Remélem semmi komoly.
Szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!