Szerintetek a kutyáknak mi a véleményük rólunk?
Figyelt kérdés
Vagy akár a saját gazdájukrol.
Ti mit gondoltok erről ?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2018. márc. 26. 15:13
1/4 anonim válasza:
Egy kutyának nincs véleménye! Ahhoz magas intelligencia kellene! Egyszerűen csak elvárják hogy szeressék és törődjenek velük, ennyire átlátható az egész.
Ha jól vagy rosszul bánnak velük, azt igaz megjegyzi, hisz ez egytermészetes ösztön bennük, amitől kell attól félnek, vagy szeretik, de véleményük biztosan nincs, csak ösztönük ami működik!
2/4 anonim válasza:
"A kutya nevelése a kutya számára sem könnyű. Ki kell bírnia röhögés nélkül, hogy ez a sürgölődő, őt becézgető és a kedvét örökké kereső személy azt hiszi, hogy a kutya mellett az ember az úr a háznál. Ha kibírja röhögés nélkül, a nevelés befejeződött: a kutya átnevelte az embert."
Nógrádi Gábor
3/4 anonim válasza:
Szerintem véleménye nincs mivel ha véleményed van az vonza az előítéletet. A kutyák viszont nem előítéletesek. Pl ha sáros melegítőbe jelenek meg előte nem gondolja az hogy igénytelen vagyok. Saját gondolatuk van és folyamatosan kommunikálnak, beszélnek az emberrel. Aki kutyát tart és szoros kapcsolatot ápol vele az tudja milyen az mikor egymás szeme állásából tudjátok mit akar a másik.
4/4 anonim válasza:
A sajátjaimról tudok nyilatkozni. Szerintük én vagyok a világ közepe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!